Hovenier de Heurne

Harry Esselink Hoveniers

Als Tophovenier zit het groen denken en doen er van nature in. Al 35 jaar leveren wij exclusieve tuinen met een persoonlijk verhaal. Onze exclusieve tuinen kenmerken zich door de sterke beleving van rust, ruimte, geur en kleur. Het resultaat? Stijlvolle exclusieve tuinen met een tijdloze uitstraling die in alle jaargetijden optimaal tot hun recht komen.

Een hovenier met klasse

We voeren samen met u de regie en zetten beplanting in de hoofdrol. De seizoenen tekenen voor een tijdloos decor, ongeacht de afmetingen. Ook kleine tuinen geven we een groots gevoel. Een team van ervaren hoveniers die hun vak verstaan tekenen voor tuinaanleg en tuinonderhoud en halen het beste in uw tuin naar boven.

Grensverleggend tuinontwerp

Het tuinontwerp is in goede handen bij hofmeesters, de tweede poot van ons bedrijf. De tuinarchitecten zjin als geen ander in staat om u ideeën over de tuin van uw dromen te vertalen naar een sprekend tuinontwerp. De mogelijkheden zijn eindelos en het resultaat grensverleggend. Beleving en genieten zijn de sleutelwoorden waarop u mag rekenen.

Dit wordt ondertekend door de prestigieuze prijzen die ons hoveniersbedrijf afgelopen jaren heeft gewonnen, waaronder de zilveren prijs op de Floriade 2012 en meerdere prijzen voor de Tuin van het jaar. Tevens hebben wij in samenwerking met Hendriks Hoveniers de Trenttuin 2013 ontworpen en aangelegd.

Uw hovenier in Gelderland

Ons hoveniersbedrijf is actief in heel Gelderland en het Gooi en waar nodig grensverleggend, ook in diversiteit. Een blik op onze site zal u overtuigen. Een tuin van Harry Esselink verbindt natuur en architectuur tot één geheel.

Contactgegevens

Harry Esselink Hoveniers

Dersenkamp 4

7095 BS De Heurne

T: 0543-461485

E: info@esselinkhoveniers.nl

I: www.esselinkhoveniers.nl

Inspiratie

© 2018 Tophoveniers | webdesign by BRANDRS