Meeuwis de Vries Tuinen

Bij Meeuwis de Vries Tuinen weten we wat een goed aanlegde tuin voor u betekent: een plek waar u tot rust komt in volkomen harmonie met uw omgeving.

Uw tuin hoort bij het huis. Dus is uw tuin net zo belangrijk als uw huis. Dat vraagt om een origineel tuinontwerp, een goed ingerichte tuin en een uitstekende tuinaanleg door een professionele hovenier. Een doordacht ontwerp  vergroot uw huis in een unieke leefomgeving. Met een diversiteit aan beplanting en een juiste indeling van de ruimte buiten. Zodat u optimaal kunt genieten van alles wat groeit en bloeit.

Bij Meeuwis de Vries Tuinen hebben wij geen kant-en-klare oplossingen. Maar met oog voor kwaliteit en passie voor het vak denken wij na over een exclusief tuinontwerp. Uw wensen en leefstijl staan hierbij centraal. Onze tuinadviezen en tuinideeën sluiten altijd nauw aan bij uw persoonlijkheid.

‘In harmonie met uw omgeving’

Onze tuinen richten wij duurzaam in. Bij Meeuwis de Vries Tuinen bent u er tevens van verzekerd dat uw tuin, inclusief de bestrating, een hoogwaardige afwerking heeft.

Een gemoedelijke en vriendelijke werksfeer is kenmerkend voor Meeuwis de Vries Tuinen. Dit zorgt voor een prettige afstemming en relatie met onze hoveniers, die bij u in de tuin aan het werk zijn. Of het nu een grote of kleine tuin, een landelijke of een Engelse tuin betreft: onze ontwerpen voeren wij met zorg uit. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in alle seizoenen van het jaar er mooi uitziet. Ook uw tuinonderhoud is bij ons in goede handen.

Meeuwis de Vries Tuinen werkt met hoofd en hart aan uw tuin, waarvan u nog lang plezier heeft!

  • Francoise de Vries

Hovenier Eerbeek

Meeuwis de Vries Tuinen

Soerense Zand Zuid 13

6961 RA Eerbeek

T: 0313 61 93 98

E: info@meeuwisdevries.nl

I: www.meeuwisdevries.nl

“Onze ervaring met het team van Meeuwis de Vries is heel erg goed. Er wordt ter plekke meegedacht door de medewerkers. De deskundigheid straalt er vanaf. De communicatie en bereikbaarheid is echt top. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en servicegerichtheid! Het is echt een aanrader om door hen een tuin te laten ontwerpen en aan te laten leggen.”

“Wij hebben onze tuin laten aanleggen door Meeuwis de Vries tuinen en zijn daar erg tevreden over. De samenwerking vonden wij zeer prettig. De communicatie liep uitermate soepel. En de werklui waren vriendelijk en gingen zeer deskundig te werk. Hierdoor is de kwaliteit van het werk erg mooi geworden. We zijn heel erg blij met onze nieuwe tuin.‘’

“Verrassend dat er nog een bedrijf bestaat dat zo’n fantastische kwaliteit biedt van begin tot eind van de aanleg van ‘mijn’ tuin. Prettige hoveniers die hard werken, vrolijk zijn en ook nog m’n huis op kousenvoeten betreden. Het is het aanlegbedrag ten volle waard gebleken. Het is bijna verdacht dat ik helemaal geen kritiek heb maar het is echt zo!”

Inspiratie

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS