Tophoveniers Nederland

Organisatie Tophoveniers

Negen hoveniers in Nederland mogen het predikaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn, het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Tophoveniers hebben een eigen stijl. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever ontwikkelen zij bijzondere tuinen. Tuinen die er wél toe doen. Tuinen die anders zijn, iets toevoegen aan het huis en de omgeving, maar vooral aan het levensgeluk van de bewoners. Meer dan groen alleen.

Een tuin vertelt, net als een interieur, veel over de bewoners. Vreemd is het dan ook niet dat we de inrichting van de tuin steeds belangrijker vinden. Een lapje gras omzoomd met wat planten is passé, veel liever laten we binnen en buiten als vanzelfsprekend in elkaar overlopen. Onze tuin verovert terrein waar het gaat om ontspannen, genieten, spelen. Met zorg uitgekozen tuinaccessoires, stijlvolle meubels en misschien zelfs wel een buitenkeuken, wellness of zwemvijver garanderen kwaliteitsuurtjes. Samen, met de kinderen, met goede vrienden.

Een plan

Een goed plan is de basis voor jarenlang plezier, zo bewijst de praktijk. Doordachte concepten in combinatie met de juiste materialen en beplanting zijn tijdloos en worden alleen maar mooier. Functionaliteit, kwaliteit, schoonheid en leefplezier versterken elkaar.

Nieuw is dat steeds vaker al in de ontwerpfase van de bebouwing, het plan voor de tuin wordt ‘meegenomen’. Huis, tuin en omgeving vormen één geheel, waarbij ook voor kleine stadstuinen veel mogelijk is. En vergeet de daktuin of het balkon niet, zelfs binnen een relatief beperkt aantal vierkante meters, liggen verrassende ontwerpen binnen handbereik! Wat vind je mooi? Kies je voor romantisch met rozen en ornamenten, of gaat de voorkeur uit naar strakke lijnen, moderne- of juist stoere materialen? Moet de tuin optimale privacy bieden, mogen de kinderen er helemaal los gaan, of zijn architectonische zichtlijnen juist belangrijk? Het antwoord ligt bij jou, het plan bij de Tophoveniers. Zij onderscheiden zich nadrukkelijk door hun originele kijk op het idee, het groen, de aanleg en het onderhoud van tuinen.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS