Linders

Onze visie

Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Soms groot en vol allure, dan weer compact en geborgen. Dat zijn de tuinen van Tophoveniers: verrassend en origineel. In nauw overleg met u ontwerpen wij een exclusieve tuin die past bij ú, uw huis en uw omgeving.

Topkwaliteit

Negen hoveniers in Nederland mogen het predikaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring, kwaliteit en een diepe liefde voor de natuur. Samen staan wij voor hoogwaardige en doordachte tuinontwerpen. Wij leveren topkwaliteit in tuinaanleg en tuinonderhoud.

Groengroep

Duurzaam

Tophoveniers hebben een eigen stijl. Onze tuinarchitecten ontwerpen tuinen die waarde toevoegen aan uw huis en uw omgeving. Tuinen waar u zich thuis voelt en uw welbevinden centraal stellen. Wij werken met bijzondere beplanting en duurzame materialen. Met oog voor detail realiseren we met grote deskundigheid tuinen die ertoe doen. Zo bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Ervaring

Door ons brede netwerk en meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle specialistische kennis in huis om u volledig te ontzorgen bij het realiseren van uw droomtuin. Bekijk binnen het topklassement van hoveniers wie uw wensen en ideeën kan vertalen naar een passend ontwerp.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS