Groengroep: exclusieve stadstuinen

De hoveniers van Groengroep zijn al jarenlang dé specialisten in het aanleggen van mooie, weeldigere stadstuinen. Kleurrijke en natuurlijke tuinen, exclusieve plekjes in de stad, waar u volop kunt genieten van een sfeervol buitenleven.

Uw tuin is niet zomaar een verlengstuk van uw huis. Uw tuin past bij wie u bent, uw huis en de omgeving waar u woont. De balans tussen het huis, de tuin en de mensen die er wonen, is het vertrekpunt van ons werk. Met onze vakkennis en ervaring creëren wij een persoonlijke rustplek.

‘Uw tuin is daarop afgestemd: de inrichting, de beplanting en sierbestrating

Goed overleg met u is belangrijk in het realiseren van een mooi tuinontwerp door onze tuinarchitect. Onze ontwerpen, tuinadviezen en tuinideeën zijn erop gericht om u optimaal te laten genieten van een prachtige, groene ambiance. Wij zorgen voor een tuin die verrassend is, maar ook precies past bij uw levensfase. Uw tuin is daarop afgestemd: de inrichting, de beplanting en sierbestrating.

In de tuinen van Groengroep zijn altijd één of meer bomen te vinden, die zorgen voor dynamiek en contrast. Het hele jaar door zorgt stoere beplanting voor een sfeervolle tuin. Wij streven naar de hoogste kwaliteit, zowel in ontwerp en uitvoering als bij de beplanting en het tuinonderhoud.

Wij zijn werkzaam in de regio Randstad. Naast stadstuinen kunnen wij vanzelfsprekend prachtige landelijke tuinen, mediterrane tuinen, Engelse tuinen of voortuinen ontwerpen en realiseren.

Onze hoveniers zijn altijd goed gemutst. Zij zorgen ervoor dat het aanleggen van uw tuin als een feestje voelt. Bij Groengroep gaan wij met liefde en vakmanschap voor u aan de slag!

  • Lisette en Gerben

Contactgegevens

Groengroep

De Oude Wijk 11

2771 WT Boskoop

T: 0172-216732

E: info@groengroep.nl

I: www.groengroep.nl

Inspiratie

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS