Hovenier Boskoop

Met een tuin van Groengroep kiest u voor exclusiviteit en stijl, vormgegeven in een prachtige unieke tuin die u op het lijf is geschreven. Voor een ‘gewone’ tuin bent u bij ons dan ook niet aan het juiste adres. Onze tuinarchitecten en ervaren hoveniers vormen elke tuin om tot een persoonlijk meesterwerk. Een unieke tuin waarin natuurlijke beleving centraal staat en waarvan u de vruchten plukt.

Hoveniersbedrijf Groengroep werkt vanuit Boskoop en richt zich op tuinen in de Randstad. Met diensten voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud verzorgen wij hier exclusieve tuinen in alle denkbare stijlen, van klassiek tot design tuin. Met een gedegen kennis over onderwerpen zoals grondkeuze en de risico’s van grondverzakking, realiseren wij in de Randstad tuinen die variëren van kleine omvang tot uitgestrekte villatuinen. Kwaliteit en vakmanschap staat hierin als vanzelfsprekend centraal.

De eigenaren Robert Kees Henry en Jan de Jong begeleiden het proces van het begin tot het eind en zorgen dat uw tuin het maatwerk krijgt dat het verdient. Hun passie voor tuinen en enthousiasme vindt u terug in het eindresultaat.

Contactgegevens

Groengroep

Reijerskoop 78

2771 BS Boskoop

T: 0172-216732

E: info@groengroep.nl

I: www.groengroep.nl

Inspiratie

© 2018 Tophoveniers | webdesign by BRANDRS