NIEUWS

©WIJSMAN
Verken het laatste nieuws en de groenste trends bij Tophoveniers. Lees hieronder over verfijnde tuinontwerpen, tijdloze tips en exclusieve projecten. Ontdek de harmonie tussen natuur en luxe en laat u inspireren door onze toonaangevende visie op tuinarchitectuur.
29 mei 2024
Wij bouwen aan ons bedrijf met de juiste mensen op het juiste moment!

Met de overname van Arie Tuinarchitectuur verwelkomen we niet alleen een gerenommeerd bedrijf in ons portfolio, maar ook een getalenteerd en ervaren tuin- en landschapsarchitect. 

25 juni 2021
Overname hoveniersbedrijf Stadler door Hendriks Hoveniers

Graag willen wij u informeren over de bedrijfsovername van Hoveniersbedrijf Stadler door Hendriks Hoveniers. Per 1 juli 2021 zal de huidige eigenaar Michel Stadler het stokje overgeven aan Diderik Corts en Jeroen Hendriks, eigenaren van Hendriks Hoveniers. Beide bedrijven zijn gevestigd in Didam en staan regionaal bekend om hun mooie tuinprojecten.

31 mei 2021
EXCLUSIEVE DUURZAME TUINEN MET WEINIG ONDERHOUD

Tophoveniers creëert exclusieve duurzame tuinen met de perfecte balans tussen groen en bestrating en weet de juiste elementen te benadrukken. In elke tuin wil je tenslotte optimaal genieten van het buitenleven en zo weinig mogelijk tijd steken in het onderhoud ervan. 

3 juni 2020
EXCLUSIEVE DESIGN TUINEN VAN TOPHOVENIERS BIEDEN MEER

Ben je op zoek naar een expert die met een bovengemiddelde uitstraling van je tuin meerwaarde voor je woning creëert? Een luxe tuin die is voorzien van alle gemakken en stijlvol is aangelegd? Een tuin die rust biedt en voldoet aan alle aspecten op gebied van duurzaamheid? Ontdek de exclusieve tuinen van Tophoveniers!

3 mei 2020
MODERNE TUINARCHITECTUUR ZORGT VOOR RUST EN RUIMTE

Een minimalistisch tuinontwerp is geen specifieke stijl van tuinieren. Het is eerder een esthetisch principe op basis van “less is more”.

3 juni 2019
PERFECTE, MODERNE TUINEN ZORGEN VOOR SFEER

De kunst van goed ontworpen sfeervolle, moderne tuinen? Kies geen te minimalistisch ontwerp. Zorg voor evenwicht, groen en stijl. De tuinarchitecten van Tophoveniers creëren balans en combineren prachtige patronen met strakke lijnen en tijdloze objecten.

©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS