De Rooy Hoveniers

Wilt u het natuurlijke gevoel van een tuin zowel buiten als binnen ervaren? Bij familiebedrijf De Rooy Hoveniers bent u daar altijd van verzekerd, omdat onze tuinontwerpen uitstekend bij u en uw woning passen.

Geborgenheid, rust en een natuurlijke uitstraling kenmerken de tuinontwerpen van De Rooy Hoveniers. Met oog voor detail en kwaliteit. Met gevoel voor rust en harmonie.

Al 77 jaar ontwerpen wij diverse stijlen tuinen voor ieder budget, van een Engelse tuin tot een stadstuin, van een landelijke tuin tot een onderhoudsvrije kantoortuin.

Wij werken altijd nauw samen met onze klanten. Daarbij maakt het ons niet uit voor welke stijl u kiest. Onze tuinadviezen en tuinideeën stemmen wij af op uw persoonlijkheid, leefstijl en omgeving. De Rooy Hoveniers begrijpt uw wensen en vertaalt die in een exclusief en origineel tuinontwerp voor jarenlang plezier van uw tuin.

‘Exclusieve tuinen voor ieder budget’

De Rooy Hoveniers staat voor stijl, klasse en vakwerk. Wij leveren kwaliteit en maatwerk op topniveau. Zowel bij onze tuinontwerpen en tuinaanleg, als ook bij het tuinonderhoud.

Wij streven naar karakteristieke beplanting met moderne elementen. De keuze voor een boom of plant nemen we niet zomaar. Hij moet karakter uitstralen en elke seizoen iets van zijn schoonheid laten zien. Een boom zoeken wij uit met het oog op de toekomst. Het overweldigende gevoel van de natuur geven we graag mee aan alle generaties. Dat vinden wij belangrijk.

De Rooy Hoveniers creëren tuinen waar u zich thuis voelt. Nu, straks én in de toekomst.

  • Ben en Gunther de Rooy

Contactgegevens

De Rooy Hoveniers

Binnen 27A

4271 BV Dussen

T: 0416 – 391135

E: info@derooyhoveniers.nl

I: www.derooyhoveniers.nl

Na diverse gesprekken met en voorstellen van Günther de Rooy hebben we eind 2012 opdracht gegeven om onze totale tuin te renoveren door De Rooy Hoveniers. De uitdaging lag vooral in het feit dat we een kleine tuin hebben. Opvallend was het luisteren van Günther en het vertalen van onze (nogal eens wisselende) wensen naar een mooie en weinig onderhoud vragende tuin. We kijken terug op een fijne samenwerking. Dat geldt ook zeker voor de medewerkers die uiteindelijk de plannen gestalte hebben gegeven. We zijn zeer blij met onze tuin en genieten er alle seizoenen van.

Het is prettig wanneer een bedrijf als De Rooy Hoveniers je bij het handje pakt en je wegwijs maakt door “hun” wereld. De voorbesprekingen hebben we zeker als prettig ervaren waarbij wij onze ideeën tezamen met hun inbreng ten uitvoer hebben kunnen brengen. Wanneer het echte werk dan op een ochtend begint, was het voor ons zeer prettig dat de mannen die het daadwerkelijke werk ten uitvoer moesten gaan brengen, exact wisten waar ze het over hadden en zeer corrrect en prettig in de omgang waren. Al met al is de firma De Rooy Hoveniers bijna 4 maanden bij ons bezig geweest met een prachtig eindresultaat waar zowel wij als ook De Rooy trots op mag zijn. Kortom, in alle opzichten een prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Vanaf het moment dat we het eerste gesprek hadden met Gunther bij de Rooy Hoveniers hadden we het gevoel op het juiste adres te zijn. Het meedenken, luisteren, komen met voorstellen en dan uiteindelijk tot een ontwerp komen, was een proces waar we gewoon blij van werden. Vakkundig en vriendelijk zijn de woorden die volgens ons het beste van toepassing zijn, zowel op Gunther als ‘de mannen’ zoals Theo.

Inspiratie

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS