Moderne Tuin

Welke trends volgen moderne tuinen ?

– Authentiek
De bloembakken en kleine design elementen als: opzetrandjes van hout, klassieke vogelkooitjes en kookkacheltjes zijn weer in. Uiteraard met een stevige mix van strakke elementen die de basis vormen.

– Hout
“Oversized” balkwerk, grove schuttingen en brede houten vlonders maken een tuin stoer.
Ook kleine tuinen zijn geschikt om van deze stijl gebruik te maken, om zo extra accent te leggen op bepaalde design elementen van de tuin.
Het laten zien van zaaggroeven, spijkers en schroeven mag! Verweert hout is helemaal hip.

– Tegels
Betonnen tegels met een beschermde laag zijn in toenemende mate populair. De reden voor het gebruik van mooie design tegels is eenvoudig.
Dit soort tuintegels zijn makkelijk te onderhouden, ze gaan lang mee en dragen bij aan de stoere moderne tuin anno 2018.

– Buitenleven
Meer dan ooit willen we de woonkamer verlengen naar de tuin. Een tweede zitkamer, de zitkuil met lounge banken komt weer helemaal terug.
Een professionele hovenier trekt bij de tuinaanleg van een moderne tuin. de lijnen van de woonkamer naadloos door alsof ze in een keer was aangelegd.

Ook zien we steeds meer dat de keuken een verlenging krijgt naar de tuin in de vorm van robuuste (ingebouwde) BBQ / kookplekken.

moderne tuinen van top hoveniers
© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS