hoveniers

Hoveniers: voor het mooiste buiten- én binnenleven

Heerlijk buiten dineren met vrienden, op een zwoele zomerse avond.
Omringd zijn door bloemen en planten, die je ieder seizoen verrassen.
Een goed boek lezen in het favoriete hoekje van je tuin.
Of gewoon tot rust komen in de natuur, na een drukke dag.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet alleen in huis thuis voelt maar ook in uw tuin. Het is namelijk niet alleen binnen, maar ook buiten wat het geheel tot een ‘thuis’ maakt.

De leden van Tophoveniers zijn negen unieke hoveniersbedrijven. Samen staan wij voor hoogwaardige en doordachte tuinontwerpen. Wij leveren topkwaliteit in tuinaanleg en tuinonderhoud. Tophoveniers is een label om trots op te zijn.

De tuinarchitecten van ieder hoveniersbedrijf ontwerpen unieke tuinen die passen bij uw leefstijl, huis en de omgeving waarin u woont. We werken met bijzondere, hoogwaardige
beplanting, die we op de juiste plek in uw tuin laten groeien. Ook werken wij met duurzame materialen en leggen wij fraaie sierbestrating aan. Alles wordt met oog voor detail verwerkt. Zo bent u verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Door ons brede netwerk en meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle specialistische kennis in huis om u volledig te ontzorgen bij het realiseren van uw droomtuin.

Iedere hovenier van Tophoveniers heeft zijn eigen toegevoegde waarde. In diverse stijlen en formaten kunnen wij tuinen en landgoederen ontwerpen, inrichten en onderhouden. Van strakke stadstuinen tot weelderige Engelse tuinen, van een mediterrane tuin tot een onderhoudsvrije tuin.

Door onze landelijke spreiding is er altijd een Tophovenier bij u in de buurt!

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Bekijk de kaart en zie alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS