Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

Hoveniersbedrijf Guy Wolfs is een bedrijf met ruim 42 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen met een “bite”. Onze ontwerpen geven uw woning en tuin net dat beetje meer, waardoor deze zich onderscheiden van het reguliere scala. Ons werkgebied strekt zich uit door geheel Limburg en België (zowel de Vlaamse als de Waalse regio).

Elk van onze tuinen heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken. Duurzaam gekozen materialen welke door onze specialisten met een hoogwaardige kwaliteit verwerkt worden zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van een met zorg ingevulde buitenruimte.

Onze creatieve ontwerpen worden u digitaal en als 3-D animatie aangeboden. Hierdoor zijn er geen verassingen voor u als opdrachtgever en weet u duidelijk wat u van ons mag verwachten.

Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze eigen werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd: rvs-pergola’s met verlichting, unieke tuinmeubels in hardhout of een stalen waterelement. U wens wordt werkelijkheid.

Uiteraard mag u van ons de hoogste graad van afwerking verwachten met als extra zekerheid de uitgebreide garantievoorwaarden van de VHG om uw tuinwensen optimaal te verwezenlijken.

Graag staan wij u vrijblijvend te woord om onze werkwijze toe te lichten.

  • Mathijs Wolfs

Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

Emmastraat 4

6245 HV  Eijsden

T: 043 409 2161

E: info@guywolfs.nl

I:  www.guywolfs.nl

Inspiratie

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS