Groenpartners: voor uw tuin met historisch karakter

Bij Groenpartners werken we met hart en ziel aan tuinen met een historisch karakter. Wij leggen oude elementen bloot en stellen ze zo mogelijk weer in ere, of we passen ze op bijzondere wijze toe in het ontwerp van uw tuin.

De tuinen van Groenpartners sluiten naadloos aan op het omliggende landschap en zijn in harmonie met uzelf en uw woning. Door echt naar u te luisteren, voelt de tuin aan als een warme jas. Ieder tuinontwerp is origineel en persoonlijk. Op de toekomst gericht, maar met wortels in het verleden.

‘Belangrijk in uw tuin zijn rust, ruimte, sfeer en een mooi lijnenspel’

De keuze voor de beplanting en bestrating ligt in het verlengde van de ouderdom van uw huis. Onze kennis van historisch groen maakt Groenpartners uniek. Ons specialisme ligt bij historisch fruit, boerenerven, jong-historische tuinen, landgoederen en buitenplaatsen. Ook moderne tuinen of bijvoorbeeld Engelse tuinen leggen wij aan, mits ze passen bij de woning én de landelijke of stedelijke omgeving.

Wij streven naar duurzaamheid. Alle materialen zijn daarop afgestemd. Wij zorgen ervoor dat er geen kwaliteitsverlies optreedt, zoals bij de beplanting, het aanbrengen van grote hagen en bomen, het snoeien van (fruit)bomen en het tuinonderhoud.

Belangrijk in uw tuin zijn rust, ruimte, sfeer en een mooi lijnenspel. Met de juiste bloem op de juiste plek, de juiste boom op de juiste plaats. Harmonieus en stijlvol.

De hoveniers van Groenpartners brengen een historische plek op ambachtelijke wijze weer tot bloei!

  • Melle Wierper

Contactgegevens

Groenpartners

Machineweg 46A1

1394 AW Nederhorst den Berg

T: 0294 – 23 44 16

E: info@groenpartners.nl

I: www.groenpartners.nl

Wij zijn blij om met jullie samen te werken. Als iets niet helemaal goed gaat is er ruimte voor kritiek en lossen jullie het op en als het goed gaat moet dat ook even worden gezegd vinden wij. Onze complimenten voor het werk van Hans en Richard voor het uitstekende stukje werk dat zij weer hebben geleverd. Dus ga zo door!

Inspiratie

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS