Hovenier Loenen aan de Vecht

Creatieve ontwerpers & ambachtelijke hoveniers met passie voor groen en historie

Tophoveniers Loenen aan de Vecht Groenpartners is gevestigd in het voormalig raadhuis van Loenen aan de Vecht. Het team van hoveniers staat onder bezielende leiding van Melle Wierper. Melle is tuinarchitecte van zowel kleine stadstuinen als grote landelijke tuinen. Haar kracht: een tuin ontwerpen die past bij het huis en de omgeving. Maar ook voldoet aan de wensen en eisen van de opdrachtgever om zo een geheel te creëren  waarin ‘alles klopt’. De ontwerpen ontstaan vanuit de kracht van de plek en de historie.

Wat Groenpartners uniek maakt is hun gespecialiseerde kennis op het gebied van ‘groene historie’, waaronder historisch fruit, boerenerven, jong-historische tuinen (vanaf 1850), landgoederen en buitenplaatsen langs de Vecht. Groenpartners behoort tot de selecte groep van hoveniersbedrijven die zich verenigen in de Vakgroep van Erfgoedhoveniers en is betrokken bij de planvorming, renovatie en onderhoud van diverse historische tuinen en buitenplaatsen. De unieke, historische kennis op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen wordt continu door Groenpartners verzameld, overgedragen en toegepast.

Groenpartners ontwerpt grote en kleine projecten. Niet alleen gespecialiseerde ontwerp opdrachten voor landelijke en historische tuinen zijn in goede handen bij Groenpartners, ook villatuinen, bedrijfstuinen, particuliere tuinen, nieuwe natuur en stedelijk gebied behoren tot het werkterrein.

Contactgegevens

Groenpartners

Rijksstraatweg 117

3632 AB Loenen aan de Vecht

T: 0294 – 23 44 16

E: info@groenpartners.nl

I: www.groenpartners.nl

Inspiratie

© 2018 Tophoveniers | webdesign by BRANDRS