Duurzame tuin

Tophoveniers geloven in duurzaamheid. Wij hebben een diepgewortelde passie voor het behoud van de natuur. Niet alleen uit liefde voor de natuur, maar ook met het oog op toekomstige generaties. In onze tuinontwerpen, tuinadviezen, tuinaanleg en tuinonderhoud houden wij daar rekening mee. Tophoveniers realiseren graag een duurzame tuin waar mens en natuur samen leven!

MVO

Tophoveniers ondernemen ook Maatschappelijk Verantwoord. Wij houden rekening met u als klant, de omwonenden en onze medewerkers. Wij letten op het milieu, zoals het water- en energieverbruik, de af te leggen kilometers en het minimaliseren van afval.

Cradle to cradle

Tophoveniers omarmen de ultieme vorm van duurzaam ondernemen: Cradle to Cradle. Wij hergebruiken materialen zonder dat deze hun waarde verliezen. Zo voorkomen wij kwaliteitsverlies en restproducten die alsnog gestort moeten worden. De kracht van Cradle to Cradle is dat wij geen concessies hoeven te doen aan het ontwerp en de vormgeving van de natuur.

Tuinkennis

In alles wat we doen streven we naar perfectie. Daarom houden wij onze tuinkennis actueel door vakliteratuur, cursussen en trainingen. Zo kunnen wij u altijd goed van dienst zijn!

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS