Originele Sierbestrating

Bij uw unieke tuin past bijzondere sierbestrating. Bij Tophoveniers is het aanleggen van sierbestrating onderdeel van een doordacht tuinontwerp voor tuin en terras. Helemaal in lijn met uw huis en uw omgeving, passend bij uw leefstijl en persoonlijkheid.

De keus voor bestrating van uw voortuin of achtertuin bepaalt naast de hoogwaardige beplanting in grote mate de sfeer van uw tuin. Daarom stemmen wij onze tuinadviezen en tuinideeën tot in detail af met onze klanten.

Tophoveniers vinden het belangrijk dat de lijnen en vormen van uw tuin en de bestrating kloppen met uw huis. Een goede inrichting van de ruimte en het gebruik van ritme zijn onmisbaar voor een juiste beleving van uw tuin.

Of het nu gaat om een landelijke tuin of stadstuin, een strakke tuin, daktuin of een Engelse tuin: de tuinarchitecten van Tophoveniers ontwerpen uw tuin met passie voor schoonheid en een gedegen kennis van landschapsarchitectuur.

Ook op het gebied van sierbestrating streven Tophoveniers telkens naar creatieve invalshoeken. We gebruiken steeds weer nieuwe en bijzondere materialen. We zijn toonaangevend in ons vak.

De sierbestrating door Tophoveniers is altijd vakkundig gelegd. De afwerking van uw tuin is solide en duurzaam. Ook uw tuinonderhoud is in goede handen bij Tophoveniers. U heeft jaren plezier van uw exclusieve tuin.

sierbestrating

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.