Hovenier Breda

Contact

De Rooy Hoveniers

Binnen 27A

4271 BV Dussen (Omgeving Breda)

T: 0416 – 391135

E: info@derooyhoveniers.nl

I: www.derooyhoveniers.nl

Hovenier Breda: De Rooy Hoveniers zijn allround

Bomen snoeien of verzorgen, een terras bestraten, onkruid wieden of uw tuin winterklaar maken. Bij De Rooy Hoveniers bent u aan het juiste adres voor het aanleggen, onderhouden of renoveren van uw tuin. Een hovenier Breda komt graag bij u langs om uw wensen door te spreken of meteen aan de slag te gaan. Wilt u een nieuw terras, overkapping of vijver, een hovenier Breda denkt met u mee.

Wij zorgen voor een vierseizoenentuin

Behalve waardevolle adviezen voor de aanleg van uw tuin hebben wij een schat aan kennis van alles wat groeit en bloeit, zodat u in alle seizoenen optimaal van uw tuin kunt genieten. Wij weten welke planten geschikt zijn voor de grondsoort in uw tuin en of een struik in de volle zon geplaatst kan worden of toch op een schaduwrijke plek.

De hoveniers Breda van De Rooy zijn vakkundig en hebben veel ervaring. Dit komt ook tot uiting in het uitdenken van een ontwerp en het tempo waarin een hovenier Breda bijvoorbeeld een oprit bestraat. Een hovenier Breda is behendig en werkt snel, zodat u zo kort mogelijk in de rotzooi zit.

Deskundig advies.

Zowel voor het ontwerpen als aanleggen van uw tuin kunt u bij hoveniersbedrijf De Rooy terecht. Een hovenier Breda realiseert op basis van uw ideeën en budget een tuinontwerp dat bij u en uw woning past. Daarnaast voorziet de hovenier Breda u graag van deskundig advies voor het onderhoud van uw tuin.

Tien hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen en kennis te maken met onze hoveniers Breda.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS