• Even buitenkijken bij…

    de fam. Veenis- Bögels

Even buitenkijken bij…

Fam. Veenis- Bögels

“Dat onze tuin er eentje moest worden die helemaal naar onze smaak was, stond als een paal boven water. Wij wilden nog een stapje verder gaan. De tuin moest vooral een “footprint” worden van onze persoonlijkheden. Veel oog voor detail en strakke kaders, met daarbinnen ruimte voor vrijheid en frivoliteit. Wij wilden een beleving van thuiskomen en geborgenheid krijgen. Dit alles zonder dat er afbreuk zou worden gedaan aan het landelijke karakter en de weidsheid van de omgeving.

Hendriks Hoveniers heeft als geen ander onze wensen vertaald naar tuinarchitectuur in optima forma. Een knap staaltje vakmanschap! Het beplantingsplan is bovendien zo ingericht, dat elk seizoen de tuin een gevarieerde afwisseling in beplanting laat zien. Zo is en blijft de tuin het hele jaar door een plezier voor het oog.

De hoveniers die hier maandenlang druk aan de slag waren, zijn prettige en uitstekende vaklieden. Ze beheersen het klappen van de zweep perfect. Als geen ander wisten zij de balans tussen onze privacy en de overlast die de aanleg van een tuin nu eenmaal met zich meebrengt, te bewaken.

Hendriks Hoveniers is erin geslaagd om een prachtparel van een tuin te realiseren die onze woning nóg meer cachet geeft. Chapeau!”

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS