• Even buitenkijken bij…

    een tuin wat een groene oase is.

Even buitenkijken bij…

…de kleine tuin met veel mogelijkheden

Een bewijs dat er ook in een kleine tuin veel mogelijkheden zijn. In deze kleine achtertuin van slechts 120 m2 zijn diverse tuinelementen op een prachtige wijze gecombineerd.

In het oog springt natuurlijk de prachtige natuursteen haard en waterpartij. Deze breuksteen welke rechtstreeks uit een groeve nabij Luik is gewonnen geeft het geheel een Provençaalse “look”. De natuursteen muren zijn een specialiteit van Hoveniersbedrijf Guy Wolfs waar reeds diverse prachtige projecten mee gerealiseerd zijn.

“Het ontwerp en de strakke uitvoering heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen! We wisten niet dat er zoveel mogelijk was in onze kleine postzegel van een tuin “aldus de opdrachtgeefster.

“Op ieder moment van de dag heeft de tuin iets feeërieks, ook in de avonduren met de tuinverlichting en een vuurtje in de open haard is het heerlijk toeven. We voelen ons heerlijk op ons gemak in deze prachtige tuin welke Mathijs voor ons ontworpen heeft”.

De tuin is opgebouwd uit 1 zitterras met een op maat gemaakte hardhouten bank, 1 eetterras en een strakke waterpartij welke ook vanuit de woning in de avonduren goed zichtbaar is.

In de muur achter de waterpartij is een op maat ontworpen waterelement in Cortenstaal met laseruitsnede geplaatst. Dit element is tevens voorzien van verlichting waardoor het een echte eyecatcher in de tuin wordt.

Alles mooi gecombineerd met weelderige bloeiende borders en dichte leibomen welke voor een optimale privacy zorgen.

“De samenwerking met Guy Wolfs heeft een prachtige tuin opgeleverd, waarin door het gehele gezin van genoten kan worden. Het woongenot welke een doordacht ontwerp oplevert is het geld zeker waard. Ook onze vrienden en familie vinden het heerlijk om in onze “groene oase” te eten of te genieten van een lekker glaasje wijn “.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS