Hoveniers die weten wat uw tuin voor u betekent

Rust, ruimte, geur en kleur. Aspecten die hoveniers creëren en verwerken in een exclusief, verantwoord en persoonlijk tuinontwerp voor u. Exclusief, omdat onze hoveniers maatwerk leveren en out of the box denken. Elk tuinontwerp is bijzonder en verrassend, maar vooral persoonlijk. Hoveniers stemmen het ontwerp af op uw wensen en budget, maar ook op uw interieur zodat alles één fraai geheel vormt.

Bij hoveniers zit het groen denken en doen er van nature in. Al 35 jaar leveren onze hoveniers tuinen met een persoonlijk verhaal, inspirerend en tijdloos. Het zijn hoveniers met passie, professionals die gevoel hebben voor de inrichting, beplanting en bestrating van uw tuin. Daarbij gaan de hoveniers bewust met materiaal om en kunnen zij u van deskundig advies voorzien voor het onderhoud van uw tuin.

Onze hoveniers hebben de creativiteit in huis om uw dromen waar te maken en uw verwachtingen zelfs te overtreffen. U kunt rekenen op een stijlvolle en uitnodigende tuin waar u heerlijk tot rust kunt komen en gezellig met vrienden kunt zitten. Hoveniers weten wat uw tuin voor u betekent en vertalen een tuinontwerp vakkundig en ervaren in een prachtig aangelegde tuin. Parate kennis en liefde voor het vak ziet u terug in het kleinste detail, zodat uw tuin het hele jaar door een lust voor het oog is.

Negen hoveniers in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.