Wijsman Hoveniers

Overbuurtseweg 10a,
2665 CA Bleiswijk

©Wijsman Hoveniers
Gezellige tuin – Alphen aan den Rijn
Naam

Strakke, eigentijdse tuinen

Bij Wijsman Hoveniers houden we van strakke, eigentijdse tuinen. Met oog voor detail en kwaliteit. Met gebruik van natuurlijke materialen en mooie beplanting. Voor de ultieme tuinbeleving.

Een goed doordacht en creatief tuinontwerp is de basis. Elke lijn die we op papier zetten, is bewust getekend. Het uitgekiende lijnenspel zorgt ervoor dat uw huis en tuin een eenheid vormen. Onze persoonlijke aanpak garandeert een exclusief tuinontwerp, harmonieus en subtiel. Ons ontwerp, onze tuinadviezen en tuinideeën zijn afgestemd op u, uw leefstijl en uw omgeving.
Kenmerkend voor de tuinen van Wijsman Hoveniers is een organische vormgeving, onder andere door hagen en tuinmuren. Ook zitmuurtjes en vaste banken op verschillende plekken in uw tuin zijn elementen die je bij Wijsman Hoveniers vaak tegenkomt. Deze zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor een gezellige sfeer.
Belangrijk in uw tuin zijn rust, ruimte, sfeer en een mooi lijnenspel
Wijsman Hoveniers is altijd op zoek naar nieuwe materialen en het toepassen van bestaande materialen op een bijzondere manier, ook bij het aanleggen van sierbestrating. Wij laten ons inspireren door de natuur, kunst en toegepaste architectuur.

Wij vinden dat iedere opdrachtgever uniek is. Zo bent u altijd verzekerd van een herkenbare tuin met een geheel eigen karakter. Om dit te blijven garanderen, komen we ook graag bij u langs voor tuinonderhoud.
Wij zijn gevestigd in de Randstad. Daardoor hebben wij alle kennis en ervaring in huis om tuinen die last hebben van verzakkingen op een verantwoorde wijze aan te leggen. Maar om welke tuin het ook gaat, grote of kleine tuinen, landelijke tuinen of stadstuinen: bij Wijsman Hoveniers werken we met gevoel voor mens en architectuur aan bijzondere tuinen die altijd net een beetje anders zijn…
Wijsman Hoveniers
Project van Wijsman hoveniers
 • Fam. Sips, Hellevoetsluis

  Recensies

  Een fantastisch ontwerp! We zijn onder de indruk van de inzet, professionaliteit, onderlinge samenwerking en klantvriendelijkheid van het personeel. Allemaal harde werkers en uiterst precies, een uitstekend visitekaartje voor het bedrijf.
 • Fam. Zaat, Den Haag

  Recensies

  We zijn enthousiast over hoe de tuin is geworden. Elke dag kijken we met voldoening en plezier de tuin in. We zien steeds beter hoe mooi het ontwerp en de uitvoering is. We zijn dan ook blij dat we het onderhoud ook bij jullie hebben geregeld.
 • Fam. Kersseboom, Gouda

  Recensies

  Bedankt voor de fijne tuin, een heerlijke rustige aanblik en veel ruimte. Het werken was knap zwaar, de gezellige sfeer met de enthousiaste mannen was geweldig, we kijken terug op een heerlijke gezellige periode. Hartelijk dank voor de goede zorgen en hopen te genieten van het voorjaar.
 • Fam. Bijker, Gouda

  Recensies

  De indeling van de tuin is voor ons perfect door de verschillende opties om te zitten en het ruimtelijk effect is ongekend. De verschillende materialen in de tuin gecombineerd met de hoogteverschillen geeft een strak en toch een speels geheel. Heel bijzonder hoe er van een kleine achtertuin zo’n mooie plek gecreëerd kon worden. De samenwerking en de service was top!

Inspiratie

©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS