PROJECT

Daktuin – Neherpark Leidschendam

©Wijsman Hoveniers

De strakke daktuin van het Neherpark Lofthouse

Ontdek deze daktuin van het Neherpark Lofthouse in Leidschendam, waar industrieel erfgoed uit de jaren '50 op indrukwekkende wijze is omgevormd tot een moderne en strakke oase op hoogte. Deze unieke tuin, aangelegd op het dak van de omgebouwde Victorialofts, biedt een perfecte balans tussen stedelijke elegantie en natuurlijke schoonheid. Met een prachtig uitzicht over het water richting het park en Leidschendam vormt deze daktuin een uitzonderlijke plek voor ontspanning en vermaak.
Ontdek meer

Inspiratie

Strakke materialen
Groen met stalen accenten
Innovatieve pergola met lamellendak
Diverse zitgelegenheden voor comfort
CONTACT

Strakke materialen


De strak aangelegde daktuin is een verlengstuk van de moderne, industriële esthetiek van het gebouw zelf. Houten planken en grote grijze stenen vormen de basis van het ontwerp, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om een harmonieuze en stijlvolle omgeving te creëren. Overal is over nagedacht. Wijsman Hoveniers is een partner die meedenkt van ontwerp tot uitvoering. Het strak aangelegde groene gras wordt nauwkeurig bijgehouden, waardoor de tuin altijd fris en uitnodigend oogt. Deze combinatie van natuurlijke en industriële materialen zorgt voor een eigentijdse, warme sfeer.

Groen met stalen accenten


Stalen bakken met planten en waterelementen voegen een extra dimensie toe aan de tuin. Deze bakken zijn gevuld met zorgvuldig gekozen beplanting en zorgen voor een vleugje natuur te midden van het stedelijke landschap. De waterelementen brengen rust en sereniteit, met het kalmerende geluid van stromend water dat een ontspannende ambiance creëert. Samen zorgt het voor een luxe gevoel. Van een Tophovenier kan je namelijk de allermooiste tuinen verwachten. Alle elementen dragen bij aan de unieke charme van de tuin en versterken het gevoel van een groene oase op hoogte.

Innovatieve pergola met lamellendak


Een van de opvallende kenmerken van de daktuin is de pergola met lamellendak. Deze innovatieve overkapping biedt flexibiliteit en bescherming tegen de elementen. Het lamellendak kan worden geopend of gesloten, afhankelijk van het weer en de wensen van de bewoners. Hierdoor kan altijd de perfecte hoeveelheid zon of schaduw worden gecreëerd. Dit maakt de pergola een veelzijdige toevoeging aan de tuin die ideaal is voor elke gelegenheid, van zonnige middagen tot gezellige avonden onder de sterren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Diverse zitgelegenheden voor comfort


Met zijn strategische ligging en doordachte ontwerp biedt de daktuin van het Neherpark Lofthouse een ideale setting voor zowel ontspanning als vermaak. De diverse zitgelegenheden nodigen uit tot ontspanning en socializen. Een comfortabele loungebank is de perfecte plek om te genieten van het uitzicht en de frisse lucht, terwijl andere tuinmeubelen flexibele opties bieden voor zowel individueel als groepsgebruik. Deze zitgelegenheden zijn ontworpen voor ultiem comfort en gemak, zoals ontspannen met een goed boek, een drankje delen met vrienden of genieten van de zonsondergang. Bij het ontwerp van deze daktuin is er namelijk goed nagedacht over hoe de mensen hierin zouden leven. Voor elke situatie is deze daktuin een perfecte plek geworden.

CONTACT

Overbuurtseweg 10a,
2665 CA Bleiswijk

0182 61 64 03
info@wijsman-hoveniers.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS