OVER ONS

Tophoveniers

In Nederland dragen slechts tien hoveniers het eervolle predicaat van Tophovenier, een label dat staat voor inspiratie, ervaring en ongeëvenaarde kwaliteit. Tophoveniers hebben een eigen stijl en werken nauw samen met opdrachtgevers om bijzondere tuinen te ontwikkelen die écht het verschil maken. Deze tuinen zijn meer dan alleen groen; ze voegen iets toe aan zowel het huis als de omgeving en verrijken het levensgeluk van de bewoners.

Een tuin vertelt veel over de bewoners, net als een interieur. Daarom groeit het belang van tuininrichting gestaag. Wij willen binnen en buiten naadloos in elkaar laten overlopen. Onze tuinen zijn plekken van ontspanning, genot en spel. Met zorg gekozen accessoires, stijlvolle meubels en zelfs buitenkeukens, wellnessruimtes of zwemvijvers garanderen wij kwaliteitsmomenten. Functionaliteit, kwaliteit, schoonheid en leefplezier versterken elkaar in de tuinen van Tophoveniers.

Bestuur

Ben de Rooij, tophovenier
Ben de Rooy
Voorzitter
Ard Essenlink, tophovenier
Ard Esselink
Bestuurslid
Diderik Corps, tophovenier
Diderik Corts
Bestuurslid
Gerben van Dolder, tophovenier
Gerben van Dolder
Bestuurslid

Ervaring met 
topkwaliteit

Markant en spraakmakend, los van het traditionele denken. Dat zijn de tuinen van Tophoveniers. Samen staan wij voor hoogwaardige en doordachte tuinontwerpen. Wij leveren topkwaliteit in tuinaanleg en tuinonderhoud. In nauw overleg met u ontwerpen wij een exclusieve tuin die past bij ú, uw huis en uw omgeving.

Onze tuinarchitecten voegen waarde toe aan uw leefomgeving. Wij werken met bijzondere beplanting en duurzame materialen, met oog voor detail en grote deskundigheid.
Door ons brede netwerk en meer dan 35 jaar ervaring hebben wij alle specialistische kennis in huis om u volledig te ontzorgen bij het realiseren van uw droomtuin. Daarnaast streven wij door onze voortdurende investering in tuinkennis via vakliteratuur, cursussen en trainingen naar perfectie in al onze projecten.

Ontdek binnen het topklassement van hoveniers wie uw wensen en ideeën kan vertalen naar een passend ontwerp.
Strakke tuin – Berg en Terblijt

Duurzaamheid

Bij Tophoveniers vormt duurzaamheid de kern van ons werk. Wij koesteren een diepe passie voor het behoud van de natuur. Dit doen wij niet alleen uit liefde voor de natuur, maar ook voor de toekomstige generaties. Van ontwerp tot onderhoud houden wij rekening met de biodiversiteit en ecologische balans.

Als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming (MVO) hechten wij ook waarde aan het welzijn van onze klanten, omwonenden en medewerkers. 
Wij minimaliseren onze ecologische voetafdruk door het beperken van water- en energieverbruik, het verminderen van afval en het optimaliseren van onze logistiek.

Onze benadering van duurzaamheid omvat ook het principe van Cradle to Cradle. Wij hergebruiken materialen op een manier die hun waarde behoudt, waardoor wij kwaliteitsverlies voorkomen en restproducten minimaliseren. Dit stelt ons in staat om te innoveren zonder concessies te doen aan het ontwerp en de esthetiek van de natuur.

©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS