Hendriks Hoveniers

Tatelaarweg 20,
6941 RB Didam

©HENDRIKS HOVENIERS
Jeroen en Diderik van Hendriks Hoveniers
Jeroen & Diderik

EXCLUSIEVE TUINEN 
VAN HENDRIKS HOVENIERS

Genieten van uw tuin. Dat kan alleen maar als u proeft dat de sfeer goed is. Als het tuinontwerp perfect is afgestemd op uzelf, uw huis en uw omgeving. Hendriks Hoveniers zorgt voor de juiste sfeer en uitstraling in tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg, sierbestrating en tuinonderhoud. Wij zijn úw tuinarchitect. De klant wordt volledig ontzorgd. Ondernemerschap en vakmanschap gaan bij Hendrik Hoveniers al jaren hand in hand.
Wij verzorgen exclusieve tuinen, die uitblinken in luxe en technische toepassingen. Door onze persoonlijke benadering weten wij precies wat bij u past. Voor iedere smaak weet Hendriks Hoveniers de juiste tuinarchitect, hovenier en specialist in te zetten. Maar u heeft altijd maar één aanspreekpunt. Uw wensen vertalen wij in een sfeervolle tuin. Origineel en exclusief.
‘WIJ VERZORGEN EXCLUSIEVE TUINEN, DIE UITBLINKEN IN LUXE EN TECHNISCHE TOEPASSINGEN’
Exclusieve tuinen zijn te herkennen aan originaliteit en kwaliteit op topniveau. Deze kwaliteit ziet u terug in onze vernieuwende tuinontwerpen, de tuinaanleg, het onderhoud van onze tuinen en de hoogwaardige en bijzondere materialen.
Hendriks Hoveniers verzorgt tuinen van diverse afmetingen in diverse stijlen, zoals een landelijke tuin, moderne tuin, onderhoudsvrije tuin, Engelse tuin, mediterrane tuin, stadstuin, kantoortuin of een exclusieve paardenstoeterij met landgoed. Niet voor niets zijn wij al jarenlang een begrip in het oosten van het land én in de top van de paardensport. 

Hendriks Hoveniers ontwerpt uw tuin met oog voor detail en een absoluut gevoel voor schoonheid.
Hendriks Hoveniers | Tophoveniers
Wellnesstuin in Velp | Tophoveniers
 • Eigenaar exclusieve tuin

  Recensies

  Na de bouw van onze nieuwe woning kwam de volgende stap, de aanleg van de tuin. Na een prettig gesprek bij ons thuis is Diderik samen met de tuinarchitect aan de slag gegaan met het ontwerp. Bij de presentatie van het ontwerp wisten we meteen dat deze tuin helemaal in de stijl van onze woning en onze levensstijl zou passen. De communicatie met de uitvoerder verliep erg prettig en elke ochtend hadden we samen even overleg. Toen de beplanting erin kwam en de tuindouche werd aangesloten kreeg de tuin meteen de sfeer waar we op gehoopt hadden.

  We zijn tevreden hoe het proces is verlopen en genieten nu met volle teugen van de tuin.
 • Eigenaar moderne stadstuin

  Recensies

  “We wilden graag de tuin bij de woning betrekken en zo onze leefruimte vergroten met een tuin waar we heerlijk in kunnen ontspannen en die weinig onderhoud vergt en er toch ieder seizoen mooi uitziet. Diderik wist onze wensen goed te vertalen in een tuinontwerp, welke ook door Hendriks Hoveniers gerealiseerd is. Vanaf het eerste contact tot de aanleg van onze tuin waren ze snel met het beantwoorden van onze vragen.

  De jongens van Hendriks Hoveniers zijn ongeveer 3 weken bezig geweest met de aanleg van de tuin. We hebben er nauwelijks last van gehad en ze hebben alles ook netjes opgeruimd achterlaten. De tuin sluit perfect aan bij onze woning en dankzij de overkapping brengen we nu veel meer tijd door in de tuin dan we voorheen deden. Het feit dat de tuin weinig onderhoud kost is een bonus.
 • Fam. Luimes uit Geesteren

  Recensies

  Een hele klus was het, ons tuinproject. Voor de omvang van het geheel kwamen wij terecht bij Hendriks Hoveniers. De volledige ontzorging waaronder de afstemming met derden, was voor ons belangrijk. Het resultaat is een tuin die zeer passend in de omgeving en het landschap is. Precies zoals we wilden, eigenlijk is het nog mooier geworden dan we dachten.

  Het gehele proces is vanuit Hendriks Hoveniers met zorgvuldigheid, professionaliteit en een goede maar bovenal nette werkhouding gerealiseerd. Dit alles samen maakte de samenwerking bijzonder prettig. Onze complimenten aan alle medewerkers van Hendriks Hoveniers en derden-bedrijven die bij ons hebben gewerkt.
 • Eigenaar bostuin

  Recensies

  Na jarenlang onze mooie bostuin zelf te hebben onderhouden, kwamen we er de laatste jaren niet genoeg meer genoeg aan toe. Nu komen elke maand de werknemers van Hendriks langs voor het onderhoud van de tuin, van te voren krijgen we een mail en op de afgesproken dag staan ze om 08.00 uur op de stoep.

  De tuin ligt er nu veel netter en verzorgder bij, planten worden vervangen als ze dood zijn en ook het gras wordt goed onderhouden. In het voorjaar en in het najaar wordt de tuin een dag extra onderhanden genomen doormiddel van het grote snoeiwerk. Een prettige samenwerking!”
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS