PROJECT

Bourgondische tuin Haalderen

©Hendriks Hoveniers

Een bourgondisch paradijs

Bij het betreden van deze verbouwde boerderij wordt direct duidelijk: de tuin is als een op maat gemaakt pak, perfect passend bij de wensen van de bewoners. Het is een plek waar het hele gezin samenkomt om te genieten van het goede leven, omringd door weelderige natuur en rustieke charme. Met zorgvuldig geplaatste zichtlijnen naar de omliggende weides met paarden, een luxe zwembad en besloten plekken is dit een tuin die perfect aansluit bij de levensstijl van de bewoners.
Ontdek meer

Inspiratie

Moderne boerderijtuin
Ruimte en intimiteit
Stijlvol genieten
Een samensmelting van passies
CONTACT

Moderne boerderijtuin


De wens van een zwembad, ruime terrassen en een gezellige overkapping zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp van deze moderne boerderijtuin. De prachtige buitenkeuken, compleet met een Braaimaster en Green Egg, ingebouwde koelkast en Piet Boon buitenmeubels maken de uitnodigende tuin helemaal compleet. Het échte hoogtepunt bevindt zich achter in de tuin: een zitkuil waar met een grote groep vrienden tot in de late uurtjes genoten kan worden van een knisperend kampvuur en levendige gesprekken.

Ruimte en intimiteit


Het grote oppervlak van de tuin wordt gekenmerkt door een uitgestrekt gazon en minimale hoge borders, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en diepte wordt gecreëerd. Het vrije uitzicht strekt zich uit over de weidse omgeving, waardoor er in de tuin een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuur wordt gecreëerd. Te midden van deze ruimtelijkheid biedt de zitkuil een plek van beslotenheid en intimiteit - een intieme toevoeging die het karakter van de tuin verrijkt en de balans tussen ruimte en geborgenheid vergroot.

Stijlvol genieten


De buitenstyling, verzorgd door Hendriks Outdoor Styling, ademt de sfeer van het bourgondische leven waar de bewoners zo van houden. De vis-à-vis Tribù lounge set vindt perfect zijn plek onder de overkapping. Ook kan er na een verfrissende duik in het zwembad heerlijk worden ontspannen op de Piet Boon ligbedden en het daybed van Blomus. Wanneer de avond valt en de buitenverlichting van Royal Botania aangaat, transformeert de tuin in een waar vakantieoord. Dat is pas écht bourgondisch genieten!

Een samensmelting van passies


Dit project belichaamt de rode draad van ons bedrijf, namelijk een perfecte samensmelting van paardensport, tuinarchitectuur en tuinstyling. Elk element draagt bij aan de unieke sfeer en beleving van deze unieke tuin. Zo is de moderne boerderijtuin een harmonieus geheel dat naadloos aansluit bij de wensen van de bewoners. Échte droomtuinen op maat creëren; dat is waar wij voor staan!

CONTACT

Tatelaarweg 20,
6941 RB Didam

0316 26 81 07
info@hendriksultiemeklasse.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS