PROJECT

Landelijke tuin

©Hendriks Hoveniers

Landelijke tuin met rust en luxe

Te midden van de uitgestrekte groene velden en omgeven door een sfeer van verfijning bevindt zich een landelijke tuin die uitnodigt tot totale ontspanning en genot. Elk aspect van deze buitenruimte is doordrenkt met een gevoel van luxe en welzijn. Hierdoor is de tuin het ideale toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een moment van rust en ontspanning.
Ontdek meer

Inspiratie

Perfect voor elke gelegenheid
Een luxe zwembad
Avonden in de tuinkamer
Een unieke zitkuil
CONTACT

Perfect voor elke gelegenheid


Deze landelijke tuin is zorgvuldig ontworpen met het oog op veelzijdigheid en comfort, zodat elk lid van het grote gezin kan genieten van zijn of haar favoriete buitenactiviteiten. Een verfrissende duik in het strakke zwembad, een gezellig samenzijn in de tuinkamer of een rustig moment in de unieke zitkuil. Deze exclusieve tuin biedt alle facetten om te genieten van het goede leven. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en de essentie van het buitenleven tot haar recht komt.

Een luxe zwembad


Het luxe zwembad vormt het middelpunt van de buitenruimte. Dit is de plek waar plezier en ontspanning samenkomen. Met zijn strakke ontwerp, een zonneterras van keramische tegels en de buitendouche van JEE-O is het de ideale plek voor de kinderen om te genieten met vrienden. De comfortabele hangmatten van Fatboy bevestigd aan de robuuste palen maken het geheel compleet. Bovenal blijft privé gescheiden van de achterliggende paardenstallen door de groene hagen en de schutting.

Avonden in de tuinkamer


Wanneer de avond valt, wordt de tuinkamer een oase van warmte en gezelligheid. De zorgvuldig gekozen loungemeubels en de eettafel, geheel verzorgd door Hendriks Outdoor Styling, creëren een uitnodigende sfeer waarin families kunnen samenkomen en genieten van elkaars gezelschap. Daarnaast sluit de inrichting van de tuinkamer volledig aan bij het binneninterieur. Het waterelement draagt met zijn kalmerende geluid van stromend water bij aan de rustgevende ambiance van de avond.

Een unieke zitkuil


De zitkuil is een pronkstuk van deze landelijke tuin en een uniek element in de high-end tuinontwerpen van Tophoveniers. Hij is direct bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer en vormt een ware oase van rust en privacy. Met zijn architectonische ontwerp sluit deze plek perfect aan bij de woning. De zitkuil opgebouwd in meerdere etages en voorzien van een grote houten loungebank. De unieke stalen pergola is op maat gemaakt voor de hanglampen van Tribù. Deze elementen zorgen er samen met de potten van Atelier Vierkant voor dat deze plek een gevoel van geborgenheid uitstraalt die perfect past bij de rust en sereniteit van de omgeving.

CONTACT

Tatelaarweg 20,
6941 RB Didam

0316 26 81 07
info@hendriksultiemeklasse.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS