PROJECT

Mediterrane tuin - Huissen

©Hendriks Hoveniers

Een mediterraan toevluchtsoord

Een mediterrane tuin waar vakantiegevoel en luxe hand in hand gaan. Met een zorgvuldige materiaalkeuze, een warme sfeer en invloeden uit het Middellandse Zeegebied biedt deze tuin een spectaculair toevluchtsoord. Voor de bewoners is dit een stukje paradijs waar ze kunnen ontsnappen aan hun drukke leven en genieten van een ultiem vakantiegevoel.
Ontdek meer

Inspiratie

Betreed een stukje paradijs
Luxe en comfort
Zuidelijke sferen
Een groot vlonderterras
CONTACT

Betreed een stukje paradijs


De opdracht voor deze tuin was duidelijk en gedurfd: alle remmen los. Dit is een uitdaging die op het lijf is geschreven voor onze Tophoveniers. De opdrachtgevers zijn liefhebbers van het goede leven en wilden een tuin die past bij hun dynamische levensstijl. Deze levensstijl is weerspiegeld met deze spectaculaire tuin waarin charme, luxe en warmte zijn gecombineerd. Zodra je de achterdeur opent, begint het ontspannen. Over de flagstone bestrating loop je de mediterrane tuin in, waar tuinmuren en een gemetselde tuinbank alle elementen met elkaar verbinden.

Luxe en comfort


Midden in de tuin ligt een fantastisch zwembad, compleet met jetstream, instelbare RGB-verlichting en zelfs onderwatermuziek. Aan de voet van het zwembad staat een moderne overkapping met een comfortabele lounge zit. Vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht over de gehele tuin. Hier kunnen de bewoners elk moment van de dag genieten van de buitenruimte. Als de avond valt, transformeert de tuinverlichting de ruimte in een betoverende omgeving vol luxe en sfeer. Dit weerspiegelt de exclusieve uitstraling die men kan verwachten van onze tuinontwerpen.

Zuidelijke sferen


De materiaalkeuze van de ervaren tuinarchitect heeft een mediterrane sfeer aan de tuin toegevoegd. Met het gebruik van natuurlijke stenen, terracotta elementen en aardetinten straalt de tuin de rust en elegantie van het Middellandse Zeegebied uit. Dit wordt versterkt door de beplanting, met enkele palmen, bananenplanten en een oude vijgenboom. De geur van lavendel en rozemarijn vult de lucht, terwijl de zon het terras verwarmt. De tuin ademt de warmte en charme van het Middellandse Zeegebied, waardoor elke dag als een vakantie aanvoelt.

Een groot vlonderterras


Het grote vlonderterras met ligbedden biedt extra sfeer en privacy. Met zorgvuldig gekozen materialen en een doordachte indeling ademt dit terras warmte en charme. Deels gelegen onder een oude walnotenboom is dit rustige hoekje is perfect voor een ontspannen middag in de schaduw, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Hier kunnen de bewoners echt tot rust komen en genieten van hun eigen mediterraan paradijs. Zo is met exclusief vakmanschap een tuin ontworpen die aan alle wensen van de opdrachtgevers voldoet en verwachtingen overtreft.

CONTACT

Tatelaarweg 20,
6941 RB Didam

0316 26 81 07
info@hendriksultiemeklasse.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS