PROJECT

Bosrijke Villatuin Achterhoek

©Hendriks Hoveniers

Een verborgen bosrijk paradijs

Achter de statige gevel van een prachtige villa schuilt een verborgen schat - een tuin die luxe en natuurlijke elementen combineert tot een oase van rust. Wij hebben in samenwerking met architect Jürgen Alink van ANV Architectuur deze tuin ontwikkeld tot de ideale harmonische plek waar architectuur en natuur samenkomen.
Ontdek meer

Inspiratie

Een stijlvolle ontvangst
Luxe verscholen in de natuur
Weelderig groen
Een sereen toevluchtsoord
CONTACT

Een stijlvolle ontvangst


De entree van de villa verwelkomt je met een serene rust, waar grindpaden en traptredes van Belgische hardsteen en oude gebakken klinkers de perfecte toon zetten. Het geheel ademt een tijdloze uitstraling, respectvol in lijn met de architectuur van de woning. Een vakkundig ontwerp dat naadloos aansluit bij het totale tuinplan, waarin elk element is doordrenkt met klasse en rust. Een dergelijk ontwerp is wat Hendriks Hoveniers een échte Tophovenier maakt. Overal is over nagedacht; en dat is te merken!

Luxe verscholen in de natuur


Achter de villa onthult zich een adembenemende tuin met een grote natuurlijke vijver en een uitgestrekt bos dat voor optimale privacy zorgt. Een uitgestrekt gazon vormt het centrale punt van deze weelderige omgeving, omringd door diverse terrassen die uitnodigen tot ontspanning en amusement. De stijlvolle lodge, als bijgebouw gerealiseerd door de tuinarchitect, is uitgerust met een sfeervolle buitenkeuken en mancave. Het pronkstuk is de natuurvijver. Of het nu gaat om vissen in het kristalheldere water, een verfrissende duik nemen op warme zomerdagen of zelfs schaatsen op de bevroren vijver tijdens de wintermaanden, deze bostuin is een unieke plek waar alle seizoenen samenkomen.

Weelderig groen/h2>


De zichtlijnen van af de villa strekken zich uit over het weelderige groen van de bosrijke tuin, wat bijdraagt aan een gevoel van diepte. De ingebouwde jacuzzi biedt een idyllisch uitzicht over de natuurvijver en het weelderige boslandschap terwijl de privacy van de bewoners gewaarborgd blijft. Een pluktuin en bloemenweide brengen kleur en leven in de zonnige hoeken van de tuin, met een weelderige mix van bloeiende vaste planten en siergrassen die het hele groeiseizoen door een betoverend schouwspel vormen. Kortom: een exclusieve tuin met een high-end ontwerp.

Een sereen toevluchtsoord


Deze schitterende tuin is een plek waar rust, luxe en natuurlijke schoonheid samenvloeien. De tuinverlichting van Royal Botania voegt een vleugje magie toe aan de avonden, waardoor de tuin tot leven komt in een spel van licht en schaduw. Dit is een voorbeeld van een luxe element dat je bijna bij geen enkele andere hovenier vindt. Tenslotte dragen de ruime vlonder boven de natuurvijver en de stoere zitkuil met vuurplaats bij aan een warme sfeer in de bostuin. Ondanks dat deze kavel midden in een woonwijk ligt, is complete privacy gewaarborgd en straalt de tuin rust uit. Hier, te midden van bloeiende bloemen en kalme wateren, vinden de bewoners een toevluchtsoord waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

CONTACT

Tatelaarweg 20,
6941 RB Didam

0316 26 81 07
info@hendriksultiemeklasse.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS