MODERNE TUINARCHITECTUUR

©Tophoveniers

MODERNE TUINARCHITECTUUR ZORGT VOOR RUST EN RUIMTE

Een minimalistisch tuinontwerp is geen specifieke stijl van tuinieren. Het is eerder een esthetisch principe op basis van “less is more”. In de exclusieve tuinen van Tophoveniers worden planten zorgvuldig geselecteerd en ongebruikelijke materialen en elementen geïntegreerd. Met secuur ontworpen geometrische vormen en zichtlijnen die passen bij de architectuur van het huis en de omgeving.
Een door Tophoveniers vormgegeven en aangelegde designtuin past niet alleen bij je woning, maar weet ook de waarde ervan te verhogen. Een geslaagde synergie tussen tuin en huis.

Met de perfecte mix van materialen en verlichting kan een moderne tuin een warme sfeer, rust en ruimte bieden. Benieuwd? Bekijk hier de exclusieve tuinen met moderne karakter die door onze tuinarchitecten ontworpen zijn.

EXCLUSIEVE DESIGNTUINEN; MINIMALISME IN STIJL, INGETOGEN CHIQUE EN DUURZAAM

De hoveniers en architecten van Tophoveniers weten hoe zij je tuinwens omzetten in een tuin van je dromen. Dankzij minimalisme in tuinontwerpen kunnen specifieke elementen aandacht krijgen zonder te overweldigen. Ingetogen chique, met behulp waterpartijen, stoere materialen als beton, natuursteen of hout. Eigentijds, modern, rustig en duurzaam.

Een moderne onderhoudsarme tuin biedt rust, maakt het geheel minder rommelig en doet de tuin ruimer ogen. Tophoveniers biedt een eigentijdse invulling als het gaat om ontwerp en aanleg. Van bijzondere zwembaden, outdoor keukens tot sfeervolle beplanting. Alles in stijl, de lijnen versterkend, waardoor je tuin de aandacht krijgt die deze verdient.
De bijzondere samenwerking tussen de beste hoveniers en architecten van Nederland zorgt voor perfectie in elk tuin. Je exclusieve tuin krijgt de aandacht die deze verdient. Meesterschap, vakkennis en ervaring laten zien dat Tophoveniers van elke exclusieve tuin een tijdloze moderne tuin kan maken!

Wist je dat veel mensen die voor een strak en modern ontwerp kiezen vaak ook willen dat de tuin eenvoudig te onderhouden is? Wil je meer weten over luxe onderhoudsarme tuinen? Lees hier verder.

EEN EIGEN UNIEK MODERN TUINONTWERP? MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Wij delen onze passie voor exclusieve moderne tuinen graag met je. Leg ons je wensen voor en onze tuinarchitecten ontwerpen met liefde een overzichtelijke moderne tuin op maat!
Contact


©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS