OVERNAME HOVENIERSBEDRIJF STADLER DOOR HENDRIKS HOVENIERS

©Hendriks hoveniers

Goede service en dienstverlening

Graag willen wij u informeren over de bedrijfsovername van Hoveniersbedrijf Stadler door Hendriks Hoveniers. Per 1 juli 2021 zal de huidige eigenaar Michel Stadler het stokje overgeven aan Diderik Corts en Jeroen Hendriks, eigenaren van Hendriks Hoveniers. Beide bedrijven zijn gevestigd in Didam en staan regionaal bekend om hun mooie tuinprojecten.
Michiel Stadler: “Voor ons stond bij de overname centraal dat de service die u van ons gewend bent gecontinueerd moest worden. Wij hebben hierbij een weloverwogen keuze gemaakt voor Hendriks Hoveniers, net als wij gevestigd in Didam. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de goede service en dienstverlening voortzetten op de manier zoals u die altijd van ons gewend bent geweest.”
Overname hoveniersbedrijf Stadler
Hendriks
Hoveniersbedrijf Stadler is in 1996 gestart toen Michel Stadler de hoveniersafdeling van Tuincentrum De Heegh te Didam overnam. Onder zijn leiding groeide het hoveniersbedrijf met enthousiaste medewerkers uit tot het bedrijf van nu. Vakmanschap en creativiteit vormen al 25 jaar de basis van de bedrijfsvoering.
Hendriks Hoveniers is al bijna 40 jaar actief op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud en is een hoveniersbedrijf dat altijd volop in beweging is op het gebied van tuinen. We geven een unieke invulling aan het begrip tuinarchitectuur, houden ons bezig met bijzondere tuinprojecten, helpen klanten op innovatieve wijze aan een passende tuininrichting en zijn lid van Top Hoveniers.
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS