PERFECTE, MODERNE TUINEN ZORGEN VOOR SFEER

©Tophoveniers

Weloverwogen keuzes

De kunst van goed ontworpen sfeervolle, moderne tuinen? Kies geen te minimalistisch ontwerp. Zorg voor evenwicht, groen en stijl. De tuinarchitecten van Tophoveniers creëren balans en combineren prachtige patronen met strakke lijnen en tijdloze objecten.

Een gebalanceerde mix van materialen en verlichting kan ook moderne tuinen warm doen aanvoelen. Vaak wordt bij een moderne tuin gedacht aan veel bestrating en weinig groen. Niets is minder waar. Met bewust gekozen groen creëert de expert een moderne en exclusieve look.
Zet de natuur centraal in je tuin en breng accenten aan door bijvoorbeeld in het oog springende kunstwerken die je tuin een unieke en onnavolgbare smaak geven.

De ervaren hoveniers en architecten van Tophoveniers geven je gedegen advies in beplanting en brengen variatie aan met strakke en natuurlijke ingetogen vormen. Door weloverwogen te kiezen voor een speciale bestrating, creëer je extra sfeer. Een grote tegel met ruw oppervlak oogt bijvoorbeeld natuurlijk, warm en robuust. Benieuwd? Bekijk hier de exclusieve tuinen met modern karakter ontworpen door onze tuinarchitecten.

EXCLUSIEVE TUINEN DIE KWALITEIT & PERFECTIE UITSTRALEN

Sommigen zien de moderne tuin als een onderhoudsarme buitenkamer. Onze tuinarchitecten omschrijven een moderne tuin liever als een groene ruimte, in harmonie met je woning en je eigen omgeving.

Bij Tophoveniers staat kwaliteit voorop. De bijzondere samenwerking tussen de beste hoveniers van Nederland zorgt voor perfectie in elke tuin. De meest exclusieve tuinen krijgen de aandacht die ze verdienen. Onze ambacht en ervaring laten zien dat Tophoveniers van elke exclusieve tuin een tijdloze moderne tuin kan maken!

VOOR UNIEKE MODERNE TUINEN? MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Wij delen onze passie voor exclusieve moderne tuinen graag met je. Leg ons je wensen voor en onze tuinarchitecten ontwerpen met liefde een overzichtelijke moderne tuin op maat!
contact


©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS