EXCLUSIEVE DUURZAME TUINEN MET WEINIG ONDERHOUD

©Tophoveniers

Talent en ervaring

Tophoveniers creëert exclusieve duurzame tuinen met de perfecte balans tussen groen en bestrating en weet de juiste elementen te benadrukken. In elke tuin wil je tenslotte optimaal genieten van het buitenleven en zo weinig mogelijk tijd steken in het onderhoud ervan.Onze tuinarchitecten adviseren in veel meer dan alleen design en de beste zichtlijnen. Wist je dat de architecten van Tophoveniers rekening houden met het onderhoud van je tuin? In een tuinplan kiezen onze experts voor minstens 60% begroeiing. Meer beplanting en minder bestrating zorgt namelijk voor minder onderhoud!
Exclusieve duurzame tuinen met weinig onderhoud

DE BESTE TUINARCHITECTEN VAN NEDERLAND HOUDEN JE TUIN GROEN EN ONDERHOUDSARM!

Duurzaamheid is een hot item, vergroening is actueler dan ooit. Bij een duurzaam, op water gericht en onderhoudsvriendelijk tuinontwerp, zijn kennis en passende tuintechnieken van cruciaal belang.

In elke tuin, of het nu om een landelijke tuin of luxe stadstuin gaat, kun je hier rekening mee houden. Een onderhoudsarme tuin betekent zeker niet dat je alles moet bestraten. Meer groen zorgt dus juist voor minder onderhoud.

De tuinarchitecten van Tophoveniers ontwerpen onderhoudsarme beplantingsplannen, adviseren in winterhard groen, het gebruik van contrasterende texturen en bladvormen die de perfecte achtergrond vormen voor kleurrijke flora.
Het gebruik van de juiste bodembedekkers zorgt voor extra weinig onderhoud. Onderhoudsarme en duurzame tuinen zijn milieuvriendelijk. Door materialen te hergebruiken, minder grote ingrepen uit te voeren en herhaaldelijke werkzaamheden – zoals maaien of snoeien – te minimaliseren zet je een eerste stap.

Onze tuinarchitecten nemen dit allemaal mee in het ontwerp en zorgen voor een exclusieve uitstraling! Benieuwd? Bekijk hier de exclusieve duurzame tuinen die door onze tuinarchitecten ontworpen zijn.

OP ZOEK NAAR RUST IN JE TUIN? DE ARCHITECTEN VAN TOPHOVENIERS HELPEN GRAAG!

Wij delen onze passie voor exclusieve duurzame tuinen graag met je. In heel Nederland staan onze tuinarchitecten voor je klaar. Leg ons je wensen voor en wij een ontwerpen voor je luxe tuin dat onderhoudsarm is!
Contact
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS