Fons Linders Tuinmeesters

Broekdijk 1,
5674 SJ Nuenen

©Fons Linders
 • Fons Linders
  Fons
 • Jan

Altijd een tuin met karakter

Sfeervol en karakteristiek. Dat zijn de tuinen van Fons Linders Tuinmeesters. Als spraakmakende tuinarchitect en hovenier uit het Brabantse Nuenen streeft Fons Linders naar natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en kwaliteit. Zijn tuinideeën en ontwerpen zijn altijd in balans met uw wensen, in harmonie met uw huis en uw omgeving.
Een tuin met karakter ontstaat door de juiste materialen met elkaar te combineren. Zij ondersteunen en versterken het tuinontwerp. Een prachtige, landelijke sfeer ontstaat bijvoorbeeld door robuuste materialen als beton en hout te verbinden met een natuurlijke aanleg van de tuin. Oude materialen en stoere bestrating zorgen voor een exclusieve en doorleefde uitstraling.
Duurzaam en hoogwaardig
Door karakteristieke en volwassen beplanting toe te passen, creëren wij direct het gevoel dat uw tuin er al jaren ligt. U voelt zich meteen thuis in uw tuin en geniet elk seizoen van de wisselende kleuren van bomen en planten. Stoere bestrating maken uw karakteristieke tuin compleet.
De organische tuinontwerpen van Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen zijn perfect tot in het kleinste detail. Een solide afwerking is voor ons de drijfveer achter elk ontwerp. Zo is een tuin van Fons Linders Tuinmeesters altijd een beleving. Steeds verrassend, exclusief én met karakter.
Fons Linders Tuinmeesters
 • Joris Rooijackers, Nuenen

  Recensies

  Toen ik een nieuwe tuin rond mijn huis wilde aanleggen ben ik in contact gekomen met Fons Linders Tuinmeesters uit Nuenen. De creativiteit en deskundigheid hebben er toe geleid dat ik besloten heb met Fons Linders Tuinmeesters in zee te gaan. Tot de dag van vandaag ben ik erg tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel alsmede de kwaliteit van de gebruikte materialen.
 • Herman Bulle, Nuenen

  Recensies

  Ik ben via mijn netwerk in contact gekomen met Fons Linders Tuinmeester. Ik ben enorm te spreken over de creativiteit en kwaliteit van dit bedrijf. De deskundigheid beoordeel ik als zeer hoog. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De prijs/kwaliteit verhouding beoordeel ik als zeer goed.
 • PAX Ligtvoet, Waalre

  Recensies

  Wij zijn enorm tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers. De communicatie en de bereikbaarheid alsmede de kwaliteit van het bedrijf beoordeel ik als zeer goed. Het bedrijf beschikt over de benodigde creativiteit om met verassende voorstellen te komen. De gekozen beplanting heeft nog enge tijd nodig om de borders te vullen.
 • Ralph van Doorren, Waalre

  Recensies

  De creativiteit en kwaliteit beoordeel ik als uitstekend. De korte lijnen en duidelijke communicatie spreken mij erg aan. Vriendelijke en zeer vakbekwame medewerkers die flexibel inspelen op mijn wenden. De projectplanning is voor verbetering vatbaar.

Inspiratie

©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS