PROJECT

Een luxe watertuin met alle comfort

©Fons Linders Tuinmeesters

Een luxe watertuin met alle comfort

Deze tuin biedt met zijn twee kanten – de uitnodigende voortuin en de serene achtertuin – een perfecte balans tussen stijl en ontspanning. Het is een plek waar natuurlijk groen en luxe voorzieningen samenkomen en men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De combinatie van zorgvuldig gekozen beplanting, elegante waterpartijen en luxe faciliteiten maakt deze tuin tot een waar paradijs voor zowel de bewoners als hun gasten.
Ontdek meer

Inspiratie

Een warm welkom in de voortuin
Een serene achtertuin
Luxe en comfort
Een tuin met niveau
CONTACT

Een warm welkom in de voortuin


Bij het betreden van deze bijzondere tuin word je direct begroet door de voortuin, die straalt van karakter en stijl. De karakteristieke bestrating en natuurstenen stapelmuren geven de tuin een statige uitstraling die perfect past bij de villa. De wintergroene wolken van hulst met hun weelderige massa creëren een welkom en geborgen gevoel. De beplanting in de voortuin, waaronder diverse Japanse esdoorns en Rhododendrons, zijn een visueel spektakel dat elk seizoen opnieuw bloeit. De tuinmeesters hebben zorgvuldig planten geselecteerd die kleur en textuur aanbrengen en de entree van deze prachtige villa bepalen. Met deze exclusieve voortuin wordt de toon gezet voor de groene ervaring rondom de villa.

Een serene achtertuin


De achtertuin van deze woning biedt een totaal andere, maar even indrukwekkende ervaring. Hier domineert een enorme vijver het landschap die direct een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt. Deze royale waterpartij is omgeven door een aangelegde vlonder die uitnodigt tot ontspannen zitten en genieten van het kalmerende uitzicht op het water. Stapstenen over de vijver bieden een speelse en elegante manier om de tuin te verkennen en voegen een element van avontuur toe aan de watertuin.

Luxe en comfort


Naast de vijver bevindt zich een schitterend zwembad dat een luxe element toevoegt aan de tuin. Het aangrenzende poolhouse is voorzien van alle denkbare luxe en biedt een perfecte plek om te ontspannen na een verfrissende duik. Hier kunnen de bewoners en hun gasten genieten van comfort en privacy met alle faciliteiten binnen handbereik. De overkapping met eethoek is ideaal voor gezellige diners in de open lucht, terwijl de ligbedden rondom het zwembad uitnodigen tot urenlang ontspannen in de zon. Deze luxe elementen dragen bij aan het exclusieve gevoel dat de bewoners in de tuin ervaren.

Een tuin met niveau


De tuin is verdeeld in twee niveaus, verbonden door een trap. Deze niveaustructuur geeft de tuin een dynamisch karakter en biedt verschillende perspectieven aan de belevingsruimte. Zo kijkt men vanaf het terras over de vijver en vanaf de vlonder naar de reflecties van de natuur op het water. Met alle elementen is de tuin een voorbeeld van weloverwogen landschapsarchitectuur waar de bewoners in comfort tussen het groen kunnen genieten. Dát is waar Tophoveniers voor staat.

CONTACT

Broekdijk 1
5674 SJ Nuenen

+31 (0)40 29 51 010
info@fonslinders.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS