PROJECT

Luxe tuin – Villa W

©Fons Linders Tuinmeesters

Een luxe tuin die binnen en buiten laat versmelten

Deze jaren '70 woning heeft een spectaculaire metamorfose ondergaan. Met een ontwerp van Tom Kneepkens en François Hannes en aanleg van Fons Linders is het tuinontwerp volledig afgestemd op de woning. De foto's van Peter Baas brengen de schoonheid van deze transformatie prachtig in beeld. De luxe tuin sluit naadloos aan op de architectuur van de woning waardoor de binnen- en buitenruimte samensmelten in een harmonieus geheel.
Ontdek meer

Inspiratie

Glaspartijen en een betonnen terras
Genieten in stijl
De overloop in het bos
Geborgen luxe
CONTACT

Glaspartijen en een betonnen terras


Een van de opvallende kenmerken van de woning zijn de enorme glaspartijen. Deze grote ramen zorgen voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, waardoor de tuin een verlengstuk van de woonruimte wordt. Dit vraagt om een zorgvuldig en exclusief ontwerpproces van de buitenruimte, waarvoor Tophoveniers de perfecte partner is. Het betonnen terras vormt de basis van de buitenruimte en biedt een strakke, moderne uitstraling die perfect past bij de architectuur van de woning. Dit terras is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Genieten in stijl


In de tuin is een comfortabele zithoek gecreëerd waar je heerlijk kunt ontspannen. De zithoek is stijlvol ingericht met luxe tuinmeubelen die uitnodigen tot lange avonden buiten. Een kleine vuurkorf zorgt voor warmte en sfeer, waardoor de tuin ook op koelere avonden een aangename plek blijft. Naast de zithoek is een ruime eettafel geplaatst, ideaal voor gezellige diners in de open lucht. Met de prachtige tuin en de omliggende natuur als achtergrond wordt elke maaltijd een bijzondere ervaring.

De overloop in het bos


Een uniek aspect van deze luxe tuin is hoe deze naadloos overloopt in het omliggende bos. De tuin is zo ontworpen dat hij op natuurlijke wijze overgaat in de omringende natuur, wat zorgt voor een gevoel van geborgenheid. Dit effect is bereikt door zorgvuldig geplaatste beplanting die de natuurlijke vegetatie van het bos weerspiegelt en door het gebruik van natuurlijke materialen die opgaan in de omgeving. Hoge bomen en struiken aan de randen van de tuin versterken dit gevoel, waardoor er geen duidelijke grens te zien is tussen de aangelegde tuin en de wilde natuur daarbuiten.

Geborgen luxe


Hoewel de tuin zich opent naar de omliggende natuur, biedt hij ook een gevoel van geborgenheid. Hoge palen en strategisch geplaatste beplanting zorgen voor privacy zonder de openheid en ruimtelijkheid te verliezen. Met hun bewuste en uitgebreide ontwerpproces hebben de tuinmeesters de kracht van Tophoveniers naar voren gebracht. Dit maakt de tuin tot een luxe oase waar bewoners in alle rust kunnen ontspannen. Alle elementen zorgen ervoor dat elke hoek van de tuin uitnodigt tot genieten, zowel tijdens een rustige ochtend met een kop koffie als bij een gezellige avond rond de vuurkorf.

CONTACT

Broekdijk 1
5674 SJ Nuenen

+31 (0)40 29 51 010
info@fonslinders.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS