PROJECT

Wellness tuin – Spa One Oosterhout

©Fons Linders Tuinmeesters

Een oase van rust en ontspanning

Spa One is een state-of-the-art wellness complex waar ontspanning en welzijn centraal staan. Het is essentieel dat bezoekers zowel binnen als buiten het gebouw in een aangename sfeer tot volledige ontspanning kunnen komen. De wellness tuin, ontworpen en aangelegd door Fons Linders Tuinmeesters, speelt hierin een cruciale rol en is uniek binnen de wellnessbranche.
Ontdek meer

Inspiratie

De zwemvijver als het hart van de tuin
Spiegelvijver en kleurrijke bloemborders
Ruimte in overvloed om te ontspannen
Verschillende wellness baden
CONTACT

De zwemvijver als het hart van de tuin


Een van de meest indrukwekkende elementen van de tuin is de enorme zwemvijver. Deze vijver is niet alleen groot, maar ook prachtig geïntegreerd in het landschap. Dankzij het geraffineerde beplantingsplan oogt de vijver nergens kolossaal. Deze balans weerspiegelt de zorgvuldige werkwijze die u kunt verwachten bij Tophoveniers. De vijver nodigt bezoekers uit voor een verfrissende duik en biedt tegelijkertijd een serene plek om te ontspannen. De ligweide rondom de vijver is perfect voor een rustige middag in de zon, met voldoende schaduwrijke plekken voor wie liever uit de zon blijft.

Spiegelvijver en kleurrijke bloemborders


Naast de zwemvijver is er ook een statige spiegelvijver aangelegd. Deze vijver reflecteert de lucht en de omliggende natuur, wat zorgt voor een extra dimensie van rust en schoonheid. De kleurrijke bloemborders rondom de vijvers voegen een vleugje levendigheid toe aan de tuin. Deze borders zijn zorgvuldig samengesteld om het hele jaar door kleur en geur te bieden, waardoor de tuin in elk seizoen aantrekkelijk blijft. De stapstenen bij de vijver zorgen voor een speels element en nodigen uit tot een wandeling door dit prachtige landschap.

Ruimte in overvloed om te ontspannen


De wellness tuin van Spa One biedt voldoende ruimte om te ontspannen. Midden in het groen kunnen bezoekers heerlijk afkoelen, genieten van het zonnetje of rustig een boek lezen. Rondom het gebouw zijn diverse terrassen aangelegd waar bezoekers kunnen genieten van een hapje of drankje. Deze terrassen zijn gepositioneerd om optimaal te profiteren van het uitzicht op de tuin en de vijvers. Daarnaast zijn er verschillende vlonderterrassen rond de zwemvijver aangelegd. Hier kunnen bezoekers het hele jaar door genieten van de natuur, zowel tijdens warme zomerdagen als koele herfstavonden.

Verschillende wellness baden


Naast de natuurlijke elementen van de tuin biedt Spa One ook diverse baden voor wellness. Deze baden zijn strategisch geplaatst om bezoekers een optimale beleving van rust en ontspanning te bieden. Een ontspannen moment in een warme jacuzzi of liever een verkoelende duik na een saunaronde? De mogelijkheden zijn eindeloos. De combinatie van de natuurlijke tuin en de moderne wellnessfaciliteiten zorgt ervoor dat iedere bezoeker een unieke ervaring heeft. Zo hebben de tuinmeesters van Fons Linders een buitenruimte gerealiseerd die ware luxe biedt.

CONTACT

Broekdijk 1
5674 SJ Nuenen

+31 (0)40 29 51 010
info@fonslinders.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS