PROJECT

Villatuin - Vught

©De Rooy Hoveniers

Lust voor het oog: een luxe villatuin in Vught

Deze adembenemende villa in Vught wordt omringd door een tuin die is ontworpen om zowel elegantie als kracht uit te stralen. Met een infinity pool van Roosen Zwembaden als opvallende eyecatcher vormen de verschillende elementen een harmonieus geheel. Dit luxe zwembad is dan ook naadloos geïntegreerd in het tuinontwerp en vormt een essentieel onderdeel van de buitenruimte.
Ontdek meer

Inspiratie

Ruimtelijk karakter
Overgang naar de vlonder
Spanning door niveauverschillen
Integratie van het zwembad
CONTACT

Ruimtelijk karakter


De tuin kenmerkt zich door een ruimtelijk karakter waarin de schoonheid van de beplanting prachtig tot zijn recht komt. Elk plantsoen en elke bloem is zorgvuldig geplaatst om een gevoel van rust en harmonie te creëren. Tijdens de ontwerpfase van de tuin wordt er namelijk zeer goed nagedacht over ieder element. Het groen biedt niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zorgt ook voor een natuurlijke overgang tussen de verschillende onderdelen van de tuin. Dit zorgt ervoor dat bezoekers en bewoners zich omringd voelen door natuur, ongeacht waar ze zich bevinden in de royale tuin.

Overgang naar de vlonder


Om een gevoel van eenheid en balans te bereiken, is een natuurlijke overgang gecreëerd naar de lagergelegen vlonder. Deze vlonder is vervaardigd uit hoogwaardig hout en biedt een rustgevende plek om te ontspannen. Daarnaast kunnen de bewoners vanaf de vlonder genieten van het uitzicht op de infinity pool en de omliggende beplanting. De overgang tussen de hoger en lagergelegen delen van de tuin is zo ontworpen dat het niveauverschil niet abrupt, maar vloeiend en natuurlijk aanvoelt.

Spanning door niveauverschillen


Het natuurlijke niveauverschil in de tuin is als uitgangspunt gebruikt om spanning en dynamiek te creëren. De hoogteverschillen zorgen voor een speelse variatie in het ontwerp, waarbij elk niveau zijn eigen unieke charme en functie heeft. Dit gebruik van niveauverschillen geeft de tuin een extra dimensie en maakt het een interessante ruimte om in te vertoeven en te ontdekken. Bovendien breekt het niveauverschil op een natuurlijke wijze de royale omvang van de tuin op, waardoor elke sectie een intieme en uitnodigende sfeer behoudt. Dit is een perfect voorbeeld van een bijzonder element die je alleen kan verwachten bij échte Tophoveniers.

Integratie van het zwembad


Deze luxe villatuin is voorzien van alle denkbare comfort en een werkelijk lust voor het oog. De wensen van de bewoners zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Er wordt goed geluisterd naar de wensen, waarna die worden omgezet naar concrete oplossingen. Van de uitnodigende infinity pool tot de weelderige beplanting en de zorgvuldig ontworpen vlonder, elk detail is ontworpen om een gevoel van luxe en ontspanning te bieden. De toevoeging van comfortabele zitplekken, warme sfeerverlichting en ligbedden verhogen het gevoel van luxe en comfort. Zo nodigt de villatuin uit tot rust en ontspanning, terwijl hij tegelijkertijd de zintuigen prikkelt met zijn schoonheid en elegantie.

CONTACT

Binnen 27 A,
4271 BV Dussen

0416 391 135
info@derooyhoveniers.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS