PROJECT

Sfeervolle tuin – Eijsden

©Guy Wolfs Hoveniers

Een sfeervolle achtertuin in Eijsden

Deze sfeervolle tuin is ontworpen als een oase van rust met zorgvuldig gekozen elementen die zorgen voor een warme en geborgen sfeer. De combinatie van modern design en natuurlijke materialen creëert een harmonieuze ruimte die uitnodigt tot ontspanning en genieten van het buitenleven.
Ontdek meer

Inspiratie

Samenspel van materialen
Verfijnde details
Verlichting en een knisperend vuur
Waterelement
CONTACT

Samenspel van materialen


Het hart van de tuin wordt gevormd door een houten vlonder, omringd door weelderige borders met verschillende tinten groen. De vlonder is voorzien van een bank met hout en staal in een organische vorm die perfect geschikt is om te ontspannen en te genieten van de omgeving. De combinatie van het hout, de grote betonnen tegels en de weelderige beplanting in de sfeervolle tuin zorgt voor een harmonieus samenspel van materialen en texturen. Hierdoor krijgt de tuin een luxe uitstraling die tegelijkertijd warm en uitnodigend is. Met deze uitstraling weerspiegelt de tuin waar Tophoveniers voor staat: exclusiviteit en vakmanschap.

Verfijnde details


Stalen bakken en elementen zijn strategisch geplaatst in de tuin, waardoor een modern en toch organisch gevoel ontstaat. Deze bakken dienen niet alleen als decoratieve elementen, maar bieden ook ruimte voor een weelderige beplanting die de tuin een jungle-achtige uitstraling geeft. In het midden van de tuin pronkt een centraal gepositioneerde plantenbak als een levendig middelpunt van groen. Ook staat hier een ruime eettafel waar familie en vrienden samenkomen om te genieten van heerlijke maaltijden en gezellige gesprekken.

Verlichting en een knisperend vuur


Ingebouwde spotjes zorgen voor sfeerverlichting die de tuin transformeren in een betoverende omgeving zodra de avond valt. De warme gloed van het licht accentueert de natuurlijke schoonheid van de tuin en creëert een intieme ambiance. Deze subtiele verlichting zorgt ervoor dat de tuin ook 's avonds een aangename plek is om te vertoeven. Daarnaast is er een groot knisperend haardvuur, waar gasten zich kunnen verzamelen en genieten van de gezelligheid en warmte. Het haardvuur vormt een centraal punt in de sfeervolle tuin.

Waterelement


Een van de meest opvallende kenmerken van deze tuin is de kleine waterval, een uniek element dat zorgt voor een rustgevend geluid van stromend water. Het constante gekabbel van de waterval voegt een kalmerende dimensie toe aan de tuin. Het stalen frame met een speels ontwerp geeft een moderne draai aan de natuurlijke omgeving, terwijl het vijvertje in de tuin een gevoel van sereniteit creëert. De groene beplanting naast het water oogt weelderig. Hiermee heeft de creatieve tuinarchitect een jungle-achtige sfeer gecreëerd waar men zich kan verliezen in de natuurlijke pracht.

CONTACT

Emmastraat 4,
6245 HV Eijsden

+31 (0) 43 409 21 61
info@guywolfs.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS