PROJECT

Landelijke tuin met zwemvijver

©Meeuwis de Vries Tuinen

Een landelijke tuin om bij weg te dromen

In deze landelijke tuin met zwemvijver kijk je je ogen uit. Weelderige en kleurrijke borders, sprookjesachtige slingerpaadjes tussen de bomen en een waanzinnig weids uitzicht maken deze tuin tot een waar paradijs. De monumentale esdoorn was voor de opdrachtgever een doorslaggevende reden om dit perceel aan te schaffen. Meeuwis de Vries Tuinen heeft bij het ontwerpen van de tuin dan ook gekozen om deze prachtige boom extra uit te lichten, door de zwemvijver eromheen te laten buigen.
Ontdek meer

Inspiratie

Een esdoorn als blikvanger
De betoverende zwemvijver
Genieten van de natuur
Samenspel van kleur
CONTACT

Een esdoorn als blikvanger


De esdoorn staat centraal in het ontwerp van deze tuin. Door de zwemvijver om de boom heen te laten lopen, wordt de aandacht op een natuurlijke manier naar deze majestueuze boom getrokken. De indrukwekkende kroon en robuuste stam van de esdoorn geven de tuin een tijdloze charme en zorgen voor een gevoel van verbondenheid met de natuur. Vanuit elke hoek van de tuin biedt de esdoorn een schitterend aanzicht, en zijn weerspiegeling in de zwemvijver voegt een magisch element toe aan het geheel. Aan dit element is het goed te zien dat er veel aandacht zit in de ontwerpfase van een tuin. De tuinarchitecten van Meeuwis de Vries Tuinen brengen de exclusiviteit van de tuin op deze manier naar een hoger niveau.

De betoverende zwemvijver


Een opvallend kenmerk van deze landelijke tuin is de betoverende zwemvijver. Door de vijver rond de monumentale esdoorn te laten buigen, krijgt de boom extra nadruk en wordt de natuurlijke schoonheid ervan benadrukt. Stapstenen in de vijver zorgen voor een speelse en unieke ervaring, waarbij bezoekers letterlijk over het water kunnen lopen. Dit bijzondere element is bijna in geen enkele andere tuin terug te vinden. Deze zwemvijver is niet alleen een visueel hoogtepunt, maar ook een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen in de natuur.

Genieten van de natuur


Vanaf het zitje op de vlonder is het puur genieten. Hier heb je een perfect uitzicht over de prachtige borders, de imposante esdoorn en de serene zwemvijver. Het houten bankje is strategisch geplaatst voor een moment van rust en biedt de ideale plek om te ontspannen en weg te dromen bij het uitzicht over de omliggende landen. Daarnaast zorgen de organische vormen van de tuin voor een natuurlijke en ontspannen sfeer.

Samenspel van kleur


De weelderige borders in deze tuin zijn een feest voor het oog. Door een zorgvuldig samengestelde mix van kleurrijke bloemen en struiken bloeit de tuin het hele jaar door in verschillende fasen. De sprookjesachtige slingerpaadjes die tussen de bomen door kronkelen, nodigen uit om de tuin keer op keer te verkennen. Elk seizoen brengt nieuwe verrassingen, waardoor de landelijke tuin steeds weer opnieuw ontdekt kan worden. Ook hieraan is te merken dat er veel aandacht is besteed tijdens de ontwerpfase. De tuin is een canvas waar onze Tophoveniers op schilderen. Ieder seizoen leef je in een nieuw schilderij. Dat is iedere dag weer opnieuw te merken.

CONTACT

Soerense Zand Zuid 13
6961 RA Eerbeek

+31 (0)313 619 398
info@meeuwisdevries.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS