PROJECT

Duurzame bedrijfstuin

©Esselink Tuinen

De duurzame bedrijfstuin van Hesselink Koffie

In het mooie Winterswijk, omgeven door velden en uitgestrekte natuur, vind je de groene en duurzame bedrijfstuin van Hesselink Koffie. Met oog voor duurzaamheid en esthetiek heeft het team van Esselink Tuinen deze tuin ontworpen en aangelegd. Zo dient de tuin als een verlengstuk van het imago van de opdrachtgever. Elk aspect is zorgvuldig overwogen en besproken, met als resultaat de hoogst haalbare score op het gebied van duurzaamheid volgens het NL Greenlabel.
Ontdek meer

Inspiratie

Natuurlijke schoonheid en biodiversiteit
Ontspanning en samenzijn
Grindpaden en tegels
Een duurzaam toonbeeld
CONTACT

Natuurlijke schoonheid en biodiversiteit


Deze bedrijfstuin is een toonbeeld van groene innovatie, waar biodiversiteit en klimaatadaptatie in het veelzijdige ontwerp centraal stonden. Met een overvloed aan beplanting, bijenhotels, wadi's, gevelgroen en sedumdaken wordt een weelderig groen landschap gecreëerd dat niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook bijdraagt aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. De kleurrijke bloemenborders, afgewisseld met sierlijke grassen en diverse bomen stimuleren de lokale natuur en vormen een paradijs aan flora aan fauna.

Ontspanning en samenzijn


Te midden van het groen zijn zitmogelijkheden gecreëerd die uitnodigen tot ontspanning en samenkomen - van gezellige tafels met banken tot comfortabele ligstoelen. Werknemers profiteren dagelijks van deze elementen, waar ze niet alleen kunnen ontspannen tijdens de lunchpauze, maar ook informele gesprekken kunnen voeren in een natuurlijke omgeving. De zitmogelijkheden stimuleren sociale interactie en creëren een gevoel van gemeenschap binnen het bedrijf, terwijl de rustgevende sfeer en groene omgeving bijdragen aan een verhoogd gevoel van welzijn en productiviteit. Kortom: deze bedrijfstuin biedt de ideale plek om op adem te komen en nieuwe energie op te doen en vervult alle wensen van de opdrachtgever.

Grindpaden en tegels


Door de tuin heen slingeren grindpaden en wandelpaden met grote tegels, die uitnodigen tot het maken van een ontspannen wandeling in het groen. Luisterend naar de vogels en het ruisen van de bladeren komt men helemaal tot rust. Daarnaast zijn de paden niet alleen praktisch, maar ook nog eens mooi om te zien. Ze creëren een contrast met het groen van de natuurlijke elementen.

Een duurzaam toonbeeld


De bedrijfstuin van Hesselink Koffie in Winterswijk is niet zomaar een tuin; het is een duurzaam toonbeeld van innovatie en vooruitstrevendheid. Met trots hebben Esselink Tuinen en Hesselink Koffie samengewerkt met Breeam en Greenlabel NL om een buitenruimte te creëren die niet alleen de hoogste scores behaalt op het gebied van duurzaamheid, maar ook een bron van inspiratie vormt voor de hele gemeenschap. Hiermee tonen we wat mogelijk is wanneer bedrijven en gemeenschappen samenwerken aan een groenere toekomst.

CONTACT

Dersenkamp 4,
7095 BS De Heurne

0543 461 485
info@esselinktuinen.nl
©2023 TOPHOVENIERS
© Tophoveniers
|
ALGEMENE VOORWAARDEN
|
WEBDESIGN BY BRANDRS