Tuinontwerp Eindhoven | Fons Linders Tuinmeesters

Een overkapping is hot! Het is een intieme plek waar u tot in de late uurtjes beschut kunt genieten van uw tuin en elkaar. Loungeset, kaarsjes, een goed glas wijn.. Fons Linders Tuinmeesters heeft deskundige en ervaren hoveniers in dienst die bij u langs komen om uw tuin te bekijken en met veel plezier een tuinontwerp Eindhoven presenteren.

Niet alleen ’s zomers is een overkapping prettig. Ook in een druilerig najaarszonnetje kunt u er heerlijk zitten of in januari als het vriest, voor een winterborrel met vrienden. Wij maken voor u een mooi tuinontwerp Eindhoven en adviseren u vakkundig over de inrichting en het materiaal.

Tuinontwerp Eindhoven én onderhoud

Het realiseren van een nieuw terras met overkapping is een tijdrovende klus. Onze hoveniers zijn echter deskundig, behendig en bekend met de materialen en de juiste manier van bestraten. Zij vertalen het tuinontwerp Eindhoven creatief en weten hoe het hekwerk stevig geplaatst moet worden zodat het zon, wind en kou daadwerkelijk tegenhoudt.

Niet alleen voor het tuinontwerp Eindhoven en de aanleg van uw tuin kunt u bij ons terecht. Ook voor het onderhoud bent u bij Fons Linders Tuinmeesters aan het goede adres. Na de realisatie van een overkapping komt een hovenier graag langs om de montage na te lopen, de hedera bijvoorbeeld te geleiden en de voegen tussen de terrastegels nog eens te vullen met zand.

Wilt u een origineel tuinontwerp Eindhoven?

Tien hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Bent u woonachtig in de regio Eindhoven of Helmond en op zoek naar een tophovenier voor een origineel tuinontwerp Eindhoven? Wij nodigen u uit voor een vrijblijvende afspraak met één van onze hoveniers. De koffie staat klaar!

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS