Hovenier Alphen aan den Rijn

Overkappingen en buitenkeukens op maat

Een terrasoverkapping in de tuin vergroot de mogelijkheden van het buitenleven enorm. Onder een overkapping zit je lekker beschut tegen wind, warmte en regen waardoor je veel meer uren buiten kunt vertoeven. Een mooie buitenkeuken binnen handbereik maakt het feest helemaal compleet.

Winter, herfst, lente of zomer, een terrasoverkapping biedt altijd uitkomst! Er zijn veel soorten standaard pakketten verkrijgbaar in hout of  kunststof, maar wat is er nou mooier dan een overkapping op maat. Je bepaalt zelf de materialen, indeling, afwerking en niet onbelangrijk, het precieze formaat. Door vooraf goed over deze zaken na te denken, creëer je een plek die praktisch is, een perfecte beschutting geeft tijdens alle weersomstandigheden en met recht een blikvanger is voor je tuin.

Buiten een heerlijke maaltijd bereiden en lekker lang tafelen met vrienden of familie maakt een gewone zomerse avond bijzonder. Op het gebied van maatwerk buitenkeukens zijn er oneindig veel mogelijkheden. Met oog voor design, materiaal en praktische invulling. Van een mooie betonnen aanrecht voor het inschenken van een gekoeld wijntje tot een uitgebreide keuken met alles erop en eraan waar je kunt barbecueën, roosteren, bakken, braden en wokken.

De Tophoveniers bruisen van de originele ideeën als het gaat om een terrasoverkapping of een buitenkeuken op maat. Schuift u gerust eens bij ons aan, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw tuin. Laat de zomer maar komen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *