Van idee tot tuin

, ,

Van idee tot tuin

Eindelijk! Na lang wachten is je woning opgeleverd en heb je de sleutel! Maar voordat je echt kunt gaan genieten moeten er nog wel wat dingen geregeld worden. Een keuken, badkamer, vloer en gordijnen bijvoorbeeld. En niet geheel onbelangrijk; de aanleg van je tuin! Hét verlengstuk van je woning. De medewerkers van Tophoveniers hebben veel ervaring en willen graag meedenken over het inrichten van een tuin die bij je past en bij je woning en omgeving. Van idee tot tuin.

Buitengewoon sfeervol!

Bij Tophoveniers vinden we dat een tuin buitengewoon sfeervol moet zijn. De tuin moet helemaal passen bij je persoonlijkheid en daarom nemen we daar alle tijd voor.

Het is belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen, zodat je ook weet met welk bedrijf je in zee gaat. Alles begint met een goed gevoel. Na de kennismaking lopen we samen door je tuin heen om alles goed te bekijken en wensen en ideeën te delen.

Heb je een uitgesproken smaak? Modern, natuurlijk, sfeervol of romantisch? Onze topontwerpers maken je tuinplannen tot een optimale belevenis. Wij gaan aan het werk en ontzorgen onze klanten. Samen komen we tot het best haalbare plan.

Geen half werk

Tophoveniers levert geen half werk. We zijn niet alleen van de ideeën, maar ook van de uitvoering. Voor het aanleggen of renoveren van een tuin hebben we vakmensen in huis. En uiteraard kwalitatief de beste materialen. We zijn tot alles in staat; van grondbewerking, aanplanten, bemesten, straatwerk en aanleg van tuinberegening tot tuinverlichting. Een idee kan prachtig zijn op papier, maar in de praktijk moet het ook aan je verwachtingen voldoen. Uiteindelijk moet de tuin in je hoofd ook werkelijkheid worden. Daar gaan we voor!

Natuurlijk genieten

Zo, de tuin is aangelegd en nu? Het is belangrijk om alles goed bij te houden. Je wilt natuurlijk blijven genieten van je zorgvuldig aangelegde tuin. Zorgeloos liggen in je hangmat met mooie kleurrijke bloemen en planten om je heen. Frequent tuinonderhoud is daarom erg belangrijk. We zoeken naar de juiste balans tussen uitbundige groei en goed onderhoud. Van een mooi idee tot een buitengewoon sfeervolle tuin. Een geweldig proces! Vinden de mensen van Tophoveniers. Van idee tot tuin.

Kijk voor meer tuininspiratie op tophoveniers.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *