De bedrijfstuin

De bedrijfstuin als visitekaartje

, , ,

De bedrijfstuin als visitekaartje

Zowel thuis als op je werk moet je je prettig en veilig voelen. Een bedrijfstuin is daarom erg belangrijk voor het welzijn van werknemers. Daarnaast is een goed onderhouden bedrijfstuin ook van belang voor de uitstraling en imago van je bedrijf. De bedrijfstuin als visitekaartje. Zowel binnen als naar buiten.

Prettige werkomgeving

Het belang van je medewerkers staat op de eerste plaats. Zij moeten hun werk in een prettige omgeving kunnen doen. De bedrijfstuin is een verlengstuk van je kantoorpand. Het is belangrijk om hoekjes te creëren waar medewerkers rustig kunnen werken of waar zij juist met elkaar kunnen sparren. Uiteraard van alle gemakken voorzien. Denk aan stopcontacten, verlichting, warmtebronnen, goede stoelen en vergadertafels. Er moeten resultaten behaald worden en dat lukt het beste in een fijne, sfeervolle omgeving.

Uitstraling

Wil je een moderne bedrijfstuin? Of meer richting het landelijke? Wat voor bedrijf heb je en wat wil je uitstralen? Wil je bestrating of juist meer groen waar werknemers zich kunnen ontspannen? Wat is je identiteit? Genoeg vragen om over na te denken. En onze vakmensen denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Met een goed ingerichte bedrijfstuin krijgen (potentiële) klanten een goede eerste indruk van je organisatie. Een goede uitstraling is het halve werk!

Onderhoud

Onze tophoveniers adviseren graag over alle wensen die er zijn. En als de bedrijfstuin klaar is, willen we ook graag meedenken over het onderhoud. Denk onder andere aan het snoeien van de bomen en beplanting of onkruidbestrijding. Op basis van onze expertise en jouw wensen kunnen we het onderhoud van je bedrijf afstemmen. De bedrijfstuin als visitekaartje. Laat zien wie je wilt zijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *