Nieuwe locatie Wijsman Hoveniers

Op zoek naar een nieuw onderkomen, heeft Wijsman Hoveniers in Bleiswijk op ca. 10 km vanaf hun oude locatie, een schitterende boerderijhoeve gevonden. Op de gevel van deze ruim 60 jaar oude hoeve prijkt nog de naam “St. Joseph hoeve”.

Wanneer u bij Wijsman Hoveniers aankomt valt meteen de imposante glazen pui op die de oude houten ronde deuren heeft vervangen en voor veel licht in de hoeve zorgt. De hoeve heeft langs haar zijgevel nog authentieke stalraampjes. Eenmaal binnen wordt u “gepakt” door een prachtige gebogen dakspanten die het 12 m1 hoge wolfsdak ondersteunen. Door het gebruik van veel glas in het plafond en de wanden van de nieuw ingebouwde kantoorruimte, blijft de bijzondere bouw voor u als bezoeker zichtbaar en ervaart u op unieke wijze de landelijke sfeer van weleer. Enkele in tact gelaten paardenboxen gaan dienst doen als presentatieruimte voor diverse tuinaccessoires.

Na de verbouwing van ruim 4 maanden mag Wijsman Hoveniers trots zijn op het uiteindelijke resultaat. Aan een mooie overdekte presentatie/bespreekruimte wordt de komende wintermaanden verder gewerkt om nog voordat het nieuwe tuinseizoen begint hun nieuwe “visitekaartje” compleet te hebben.

Nieuwe bedrijfswagens

Misschien heeft u ze al zien rijden, de nieuwe bedrijfswagens van Wijsman Hoveniers. Want naast een nieuwe locatie hebben zij twee van hun bedrijfswagens vervangen door twee MAN bestelbussen.

De prachtige bussen zijn uiteraard herkenbaar aan het vertrouwde logo en ook voorzien van een compleet en efficiënt uitgeruste inrichting om u nog beter van dienst te kunnen zijn.