Mooi tuinontwerp

Contact

Fons Linders Tuinmeesters

Broekdijk 1

5674 SJ Nuenen (Omgeving Eindhoven)

T: 040 – 295 1010

E: info@fonslinders.nl

I: www.fonslinders.nl

Hovenier Eindhoven | Fons Linders Tuinmeesters

Bomen snoeien, een terras bestraten, onkruid wieden of uw tuin winterklaar maken. Bij Fons Linders Tuinmeesters bent u aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken of meteen aan de slag te gaan. Wilt u een overkapping of wilt u uw tuin compleet anders, een hovenier Eindhoven denkt met u mee.

Een hovenier bezorgt u een vierseizoenentuin

Behalve waardevolle adviezen voor de aanleg van uw tuin hebben wij een schat aan kennis van alles wat groeit en bloeit. De hovenier Eindhoven weet precies hoe u in alle seizoenen optimaal van uw tuin kunt genieten, welke planten geschikt zijn voor de grondsoort in uw tuin en of een struik in de volle zon geplaatst kan worden of toch op een schaduwrijke plek.

De hoveniers van Fons Linders Tuinmeesters zijn vakkundig en hebben veel ervaring. Dit komt ook tot uiting in het uitdenken van een ontwerp en het tempo waarin hij bijvoorbeeld een oprit bestraat. Een hovenier Eindhoven is behendig en werkt snel, zodat u zo kort mogelijk in de rotzooi zit. Een hovenier Eindhoven neemt uw tuin adequaat onder handen en gaat graag voor u aan de slag.

Deskundig advies van een hovenier Eindhoven

Zowel voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin kunt u bij Fons Linders Tuinmeesters terecht. Een hovenier Eindhoven realiseert op basis van uw ideeën en budget een tuinontwerp dat bij u en uw woning past. Daarnaast voorziet de hovenier Eindhoven u van deskundig advies voor het onderhoud van uw tuin.

Tien hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Fons Linders Tuinmeesters nodigt u uit om eens langs te komen en vrijblijvend van gedachten te wisselen met één van onze hoveniers Eindhoven of Helmond.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS