Tuinonderhoud

Contactgegevens

PUUR groenprojecten

Velder 25

5298 MB Liempde (Omgeving Den Bosch)

T: 0411 – 63 50 50

E: info@puurgroen.nl

I: www.puurgroen.nl

Hovenier Den Bosch | PUUR GROENPROJECTEN

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering. Dat is het motto van PUUR Groenprojecten op het gebied van tuinaanleg. U investeert in een ontwerp, een hovenier Den Bosch zorgt voor een vakkundig en netjes aangelegde tuin waar u heerlijk kunt relaxen en gasten kunt ontvangen.

Tuinaanleg betekent bij PUUR Groenprojecten liefde voor het vak, expertise en ervaring. Uw gazon, borders en waterpartijen worden professioneel aangelegd door een hovenier Den Bosch. Bomen, struiken en bloembollen worden bewust en met zorg geplant. De hovenier Den Bosch vertaalt uw ontwerp naar een prachtig aangelegde tuin. Hij heeft niet alleen oog voor de kleurige hortensia’s als blikvanger in uw tuin, maar ook voor accenten zoals een fraaie plantenbak, een kleine vijver of subtiele tuinverlichting. Met details brengt de hovenier Den Bosch uw tuin tot leven.

Meer dan een hovenier.

Maar PUUR Groenprojecten doet meer. Behalve tuinaanleg verzorgt een hovenier Den Bosch ook het onderhoud van uw tuin. Een vakbekwame hovenier weet precies wanneer het tijd is om te snoeien. Ook onkruid wieden, bemesten en grasmaaien neemt hij op in een onderhoudsplan.

Een vaste hovenier Den Bosch leert uw tuin kennen, valt het op wanneer uw sierbestrating verzakt en herkent bomenziekten. Behalve een perfecte aanleg van uw tuin is het onderhoud minstens zo belangrijk. Een hovenier Den Bosch zorgt ervoor dat uw tuin een lust is voor het oog en een fijne plek blijft waar u elk seizoen van het jaar van kunt genieten.

Op zoek naar een hovenier?

Tien hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predikaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op en ervaar zelf dat een hovenier van PUUR Groenprojecten zijn vak verstaat en van uw tuin een heerlijk rustpunt creëert.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS