Contactgegevens

Hendriks Hoveniers

Tatelaarweg 20

6941 RB Didam (Omgeving Arnhem)

T: 0316-268107

E: info@hendrikshoveniers.nl

I: www.hendrikshoveniers.nl

Hovenier Arnhem | Hendriks Hoveniers

De zomer is in aantocht! Het blijft weer lang licht en de aangename temperatuur nodigt uit om ‘s avonds lekker lang buiten te zitten. Het is echter ook een intensieve tijd voor wat betreft het tuinonderhoud of wellicht wilt u uw tuin opknappen. Een hovenier Arnhem helpt u graag uit de brand, eenmalig of periodiek.

Wij hebben specialistische kennis

Grasmaaien is voor onze hoveniers Arnhem bijvoorbeeld een fluitje van een cent. De hoveniers Arnhem van Hendriks weten precies wat een gazon nodig heeft en hoe zij deze mooi groen en gezond moeten houden. Een hovenier Arnhem kijkt ook naar zieke plekken en mos, zal grasranden afsteken en voor het beste resultaat het gazon regelmatig bemesten en besproeien. Wilt u een nieuw gazon, dan twijfelt u vast tussen graszoden en gras inzaaien. Een hovenier Arnhem adviseert u graag.

Ook voor snoeiwerk en allerlei andere zomerklussen kunt u een beroep doen op een hovenier Arnhem van Hendriks. Samen met u kijkt een hovenier Arnhem naar uw tuinwensen en springt in waar nodig. Fruitbomen snoeien bijvoorbeeld vraagt om specialisten en vakmanschap, evenals het verzorgen van rozen, heesters en bepaalde vaste planten.

Hovenier Arnhem komt graag bij u langs

Hendriks Hoveniers heeft deskundige en ervaren hoveniers Arnhem in dienst die graag bij u langs komen om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Een hovenier Arnhem voorziet u van tips, handige weetjes en creatieve oplossingen. Door een goede verzorging is uw tuin het hele jaar door een lust voor het oog.

Negen hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Hoveniersbedrijf Hendriks uit Didam laat graag zien waarom. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze tophoveniers Arnhem, dan kunt u deze zomer heerlijk genieten van alles wat groeit en bloeit in uw tuin.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.