Hovenier Apeldoorn | Meeuwis de Vries Tuinen

Boomverzorging van oudere en jonge bomen is een must. Achterstallig onderhoud van bomen kan gevaarlijk worden voor de omgeving. Het is verstandig regelmatig de bomen te laten verzorgen door een ervaren boomverzorger van Meeuwis de Vries. Maar ook met ander tuinonderhoud is een hovenier Apeldoorn u graag van dienst.

Gediplomeerd en ervaren

Meeuwis de Vries Tuinen is ook specialist als het gaat om gazononderhoud. Een hovenier Apeldoorn komt graag bij u langs om de conditie van uw gazon te meten en te bekijken hoe het gras mooi groen en gezond kan blijven. Meeuwis de Vries Tuinen beschikt over professioneel materieel om uw gazon er stralend bij te laten staan.

De hovenier Apeldoorn is gediplomeerd en bevoegd om te werken met de tractors. Speciale grasbanden zorgen ervoor dat uw gazon wordt belucht, bezand en opnieuw wordt doorgezaaid. Hoveniers Apeldoorn zetten deze machines in voor het herstel van camping gazons, park gazons en grote particuliere gazons.

Hovenier Apeldoorn levert kwaliteit en service

Naast een gazon is de beplanting is uw tuin sfeerbepalend. Het brengt leven in de tuin en creëert ruimtes. Voordat we gaan aanplanten is het altijd belangrijk dat we zorgen voor een goede bodem. De hovenier Apeldoorn zal hiervoor eerst de grond goed los spitten en compost en tuinturf aanbrengen. U ziet, we leveren geen half werk. Kwaliteit en service staan bij Meeuwis de Vries Tuinen hoog in het vaandel.

Negen hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Meeuwis de Vries Tuinen behoort tot dit selecte gezelschap en laat graag zien waarom. Een vaste hovenier Apeldoorn leert bovendien uw tuin kennen waardoor aandachtspunten sneller opgepakt worden en uw tuin het hele jaar door een lust is voor het oog.

Uw hovenier vinden

Benieuwd of er bij u in de buurt een hovenier werkzaam is? Hieronder staan alle hoveniers die zijn aangesloten bij de Tophoveniers.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS