Uitblinkers in het groene vak in de prijzen 

Op zaterdag 23 februari heeft VHG-directeur Egbert Roozen tijdens de VHG Vakdag op TuinIdee in ’s-Hertogenbosch de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de landelijke wedstrijden Tuin, Zwemvijver en Interieurbeplanting van het Jaar 2019. Fons Linders Tuinmeesters, Bruggeman hoveniers | ontwerpers en Copijn Groenaanleg en beheer vielen in de prijzen. Met deze drie nationale wedstrijden en de wedstrijd Boomproject van het Jaar brengt Branchevereniging VHG vakkundig ontworpen en aangelegde groenprojecten onder de aandacht van het publiek en de zakelijke markt. Het vakmanschap van aankomende hoveniers stond ook in de schijnwerpers. Team B van Wellantcollege uit Houten won de eerste prijs in de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019 die tijdens TuinIdee plaatsvond.

Weelderige vijvertuin van Fons Linders Tuinmeesters verkozen tot Tuin van het Jaar 2019

De jury was bij het tuinbezoek meteen onder de indruk van de Weelderige vijvertuin van Fons Linders Tuinmeesters: “Deze tuin heeft een absolute wowfactor. Het geheel ‘klopt’: het ontwerp met prachtige zichtlijnen, de stoere materialisatie, de mooie variatie in beplanting, de relatie met het huis, de overall kwaliteit van de voor- en achtertuin, de aandacht voor duurzaamheid. In alle aspecten zie je het uitstekende hovenierswerk terug. Delen van deze tuin zijn interessant zijn voor toepassing in kleinere tuinen.” aldus het juryrapport.

Directeur Jan Verhoeven: ”Wij zijn trots op ons werk en willen dat graag laten zien. Deze prijs van de vakjury is een erkenning van ons vakmanschap en waardering voor onze originaliteit. Het is een ‘garantie’ dat potentiële klanten te maken hebben met een gerenommeerd bedrijf.”