• Luxe tuinen

    made by Guy Wolfs

Guy Wolfs ontwerpt prachtige luxe tuinen!

“Onze wens was om een natuurlijk ogende Zwemvijver aan te leggen in onze tuin. Maar toen we met de mannen van Hoveniersbedrijf Guy Wolfs gingen overleggen zagen we pas wat er allemaal mogelijk was! “, aldus de opdrachtgever van deze prachtige tuin.
“Omdat er in eerste instantie veel hoogteverschil in het terrein aanwezig was hebben we de Zwemvijver als het ware een hap uit de helling laten nemen” zegt Mathijs Wolfs. De grove natuursteen accentueert het hoogteverschil en zorgt voor een adembenemede achtergrond voor de klaterende waterval. De luxe tuinen van Guy Wolfs zijn stuk voor stuk een staaltje vakmanschap!

Genieten in onze luxe tuin

Ook de op maat gemaakte overkapping met de karakteristieke “mikado stokken” zorgt ervoor dat het echt genieten is aan de waterkant.
“Omdat we alle disciplines in huis hebben, van ontwerp tot de uitvoering, kunnen we snel en vakkundig schakelen op de wensen van de klant. Als ze vragen om een one of a kind ontwerp, dan kunnen we dat leveren. Niets is te veel om het droombeeld dat de klant van zijn tuin heeft ook te verwezenlijken. “

Prachtige bloemrijke borders en wuivende grassen zorgen ervoor dat ook in de beplanting de gecreëerde sfeer doorgezet wordt.

Een exclusief tuinontwerp met veel natuurelementen

“Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Het samenspel met de ontwerper en onze eigen wensen heeft een tuin opgeleverd welke nooit verveelt en iedere dag weer anders beleefd wordt. Of we nu lekker liggen te dobberen in de vijver, loungen onder de overkapping of dat het regent en we beleven de luxe tuin vanuit onze woning. Iedere keer zien we weer iets wat ons de vorige dagen ontgaan was. Prachtig om de natuur zo dicht bij huis te hebben! “

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS