• Even buitenkijken bij…

    huis met een kleurrijke familietuin

Even buitenkijken bij…

…een kleurrijke familietuin

In deze tuin is het ieder seizoen genieten en helemaal tot rust komen. In één oogopslag is zichtbaar dat dit een door Groengroep ontworpen tuin is. Deze ‘groenprofessionals’ weten als geen ander de persoonlijke wensen van hun opdrachtgevers te combineren met de eigenheid van de locatie, de architectuur van het bijbehorende huis en hun visie op een natuurlijke omgeving. Zo ontstaan keer op keer verrassende ontwerpen die de liefde en passie van de makers voor hun vak weerspiegelen.

De bloeiende borders in blauw- en paarstinten met verschillende bladtexturen staan niet alleen garant voor een mooi uitzicht vanuit alle hoeken van de tuin, maar trekken ook nog eens veel vlinders en insecten aan. De fruitbomen en de kiwi langs de gevel zijn met hun bloesempracht en sierlijke blad een sieraad in het voorjaar en zorgen in het najaar voor een eigen fruitoogst. Gedurende het hele jaar herbergen ze bovendien diverse soorten vogels.

Ook de kinderen zijn in het ontwerp van deze tuin niet vergeten. Het grote gazon is een ideale speelplek en de diverse hoekjes in de tuin zorgen voor spannende verstopplekjes. De doorkijk in de haag naar het naastgelegen bosgebied is een speels element dat naadloos aansluit bij de strakke belijning van de tuin.

Groengroep hecht veel waarde aan voldoende groen en kleur in een tuin en dat is hier duidelijk zichtbaar. Zelfs in de herfst en de winter is de uitstraling prachtig door het gebruik van sierlijke grassen en de verkleuringen in de border. Zo is er een onderhoudsvriendelijke tuin gecreëerd die door zijn afwisseling gedurende het hele jaar een feest voor het oog is.

De multifunctionele overdekte zitplek zorgt er bovendien voor dat de bewoners onder alle weersomstandigheden lang van hun tuin kunnen genieten. En mocht het een periode stevig regenen, dan zorgen de halfverhardingen van de paden en het gazon voor een prima natuurlijke afwatering.

Nieuwsgierig geworden wat Groengroep voor uw tuin kan betekenen? Wij komen met alle plezier langs voor een persoonlijk gesprek. Samen realiseren we uw droomtuin.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS