• Fascinerende landelijke tuin

    Fascinerende landelijke tuin

Fascinerende landelijke tuin

De prachtige Koi-karper vijver is onze grote trots en de blikvanger van deze grote landelijke tuin, die uitkijkt over de polder richting Waddinxveen. Op geraffineerde wijze zijn de professionals van Groengroep erin geslaagd onze tuin, met steeds wat kleine veranderingen, naadloos te laten aansluiten op het omringende landschap. Het grote gazon versterkt de ronde lijnen van de borders en meandert subtiel over het perceel. Al ruim veertien jaar onderhouden en perfectioneren de specialisten van Groengroep gedurende het gehele jaar onze bijzondere tuin.

In alle seizoenen iets te beleven

Hier is zichtbaar met hoeveel expertise Groengroep ervoor zorgt dat er in alle seizoenen iets te beleven valt. Karakteristiek is de combinatie van groene planten en bomen met de kleurenpracht van de bloemen in de borders. En als in de herfst de bloemen langzaam verdwijnen, maakt hun kleur plaats voor een explosie van tinten van de bomen en struiken die zich langzaam opmaken voor het volgende seizoen. Groenblijvers en grassen zorgen zelfs in de winter nog voor kleur in onze tuin.

Een tuin waar we jaar rond van genieten, maar waar we ons ook kunnen ontspannen. Naast het huis is een terras aangelegd met een prachtig uitzicht over het gebied. Het is bijna niet te zien waar ons perceel ophoudt en de polder begint. Naast een rietgedekt theehuisje aan het water is een knus zitje gecreëerd, waar we ongestoord tot rust kunnen komen. Aan de hardhouten steiger is een aanlegplaats gemaakt voor een bootje.

Groengroep heeft ons verrast met deze landelijke tuin

Voor ons was het belangrijk dat de binnen- en buitenruimte naadloos op elkaar aansluiten, wat ons betreft is Groengroep daarin geslaagd. Met gebruikmaking van bijzondere combinaties van strakke en ronde belijningen, de afwisseling tussen borders, gazon, grind en bestrating, is het uitstekend gelukt om deze tuin onderdeel te maken van de uitstraling van de moderne villa. Het is verrassend hoe goed een strak terrasje, omzoomd door symmetrische platanen en haagjes, kan samengaan met onstuimiger grassen en ruige bomen. We genieten met volle teugen van onze tuin en hopen dat nog jaren te mogen doen.

Nieuwsgierig geworden wat Groengroep voor uw tuin kan betekenen? Wij komen met alle plezier langs voor een persoonlijk gesprek. Samen realiseren we uw droomtuin.

© Tophoveniers | webdesign by BRANDRS